Angeligue

1
Witam wszystkich,
z tej strony Angeligue, oczywiście nie mam tak na imię, to tylko mój nick.
Dowiedziałam się o was od innej użytkowniczki z innego forum. Zaglądałam, zaglądałam, aż w końcu stwierdziłam: raz kozie śmierć! Postanowiłam zarejestrować się na waszym forum. Czy wyjdzie mi i wam to na zdrowie, wkrótce się okaże.
Za jakieś dwa tygodnie stuknie mi 35ta wiosna. Od jakiegoś czasu "specjalizuję" się w drabble, które odkryłam jakiś czas temu. Od czasu do czasu zdarza mi się urodzić jakiś wiersz. Zdaję sobie sprawę, że Mickiewiczem nigdy nie będę, ale jako niepoprawna grafomanka, nie mogę powstrzymać się od pisania, które po prostu traktuję jako ucieczkę od rzeczywistości, chociaż wcale nie jestem zafiksowana na punkcie fantastyki. Wolę raczej szeroko rozumianą klasykę.
Mam nadzieję, że się polubimy.

3
co do Mickiewicza - to medycyna plastyczna jest na takim poziomie, że to tylko problem funduszy;)
Jakie osobliwe poczucie humoru...
Chyba mnie zachęciłeś do skomentowania jakiegoś twojego dziełka, bo widzę, że wielu brakuje komentarza, ciekawe czy istnieje jakiś powód?

5
pan_ruina pisze: Może mnie nie lubią..;)
Coś musi być na rzeczy...
Najpierw zamierzam popełnić kilka komentarzy. Nie jestem samolubem.
Sama wystawiam komentarze na innym forum i wiem, że to wymaga czasu.
I wiem z doświadczenia, że lepiej pozbierać okruchy sympatii "starych" użytkowników, zanim wrzuci się swój tekst.

7
Co tak kusisz?
Nie trzeba u was wystawić najpierw kilku komentarzy?
Gdy ja tak zachęcam nowych do umieszczenia swojego tekstu, to przeważnie mnie rozczarowuje.
Komu tu wystawić jakiś komentarz, oprócz ciebie, oczywiście?

11
Jedno nie wyklucza drugiego.
Jednak nie umiałam się oprzeć. Wstawiłam swoje drabble, ale takie średnio ulubione.
Ciekawe, czy u was to proste...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”