Dobry

1
Nie sądziłam, że decyzja o zarejestrowaniu się na forum może być tak ciężka. Jednak, po przejrzeniu go tak bardzo, jak tylko mogłam, stwierdziłam, że jednak spróbuję.
Jestem Weronika i mam 19 lat. Trochę już piszę, ale mam wrażenie, że jeszcze ogrom pracy przede mną. Uwielbiam fantasy, trochę liznęłam horrory, a moje dwa pierwsze kryminały czekają na półce na przeczytanie. Nienawidzę romansów damsko-męskich, za to jednak darzę chorą miłością te, które większość panów pewnie z niechęcią by czytała.
Mam szczerą nadzieję, że zostanę tu na dłużej i uda mi się z kimś choć trochę dogadać :)

Dobry

2
W takim razie gratulacje, że podjęłaś taką trudną dla siebie decyzję.
Niech się dobrze forumuje.
Kawa na dole, na czacie. ;)
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

Dobry

3
Witaj.
Virne pisze:Nienawidzę romansów damsko-męskich, za to jednak darzę chorą miłością te, które większość panów pewnie z niechęcią by czytała.
To znaczy jakie?
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Dobry

4
Navajero pisze: Witaj.
Virne pisze:Nienawidzę romansów damsko-męskich, za to jednak darzę chorą miłością te, które większość panów pewnie z niechęcią by czytała.
To znaczy jakich?
Męsko-męskie, czy też yaoi w mandze. Większość mężczyzn, których znam, uważa, że takie coś nie powinno w ogóle istnieć.

Dobry

5
Jestem podobnego zdania :P
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Dobry

6
Nav, co Ty taki pruderyjny się stajesz :P
Witaj Weroniko, pisz, wrzucaj, komentuj i baw się dobrze!
„Styl nie może być ozdobą. Za każdym razem, kiedy nachodzi cię ochota na pisanie jakiegoś wyjątkowo skocznego kawałka, zatrzymaj się i obejdź to miejsce szerokim łukiem. Zanim wyślesz to do druku, zamorduj wszystkie swoje kochane zwierzątka.” Arthur Quiller-Couch

FB - profil autorski

Dobry

7
iris pisze: Nav, co Ty taki pruderyjny się stajesz
to się nazywa konserwatywny :P
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

Dobry

8
iris pisze: Nav, co Ty taki pruderyjny się stajesz :P
On nie jest pruderyjny, on jest normalny.
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”