Kłaniam się nisko, zamiatając kapeluszem parkiet.
Tak naprawdę nazywam się łukasz i jestem dziennikarzem internetowym (wolno się śmiać), a także administratorem Wikipedii (http://pl.wikipedia.org/wiki/Wikipedysta:Airwolf), gdzie zresztą usłyszałem o tym forum. Ba, sam swego czasu skasowałem hasło o nim (za chwilę pewnie skasuję je po raz kolejny), ale reklama podziałała, jak widać. Poza tym: kibic Realu Madryt, miłośnik kultury kastylijskiej i baskijskiej, przyszły nauczyciel angielskiego, militarysta, technokrata, ekspert w kwestiach piłki nożnej i II wojny światowej, purysta i świr językowy do tego stopnia, że niektórzy zdołali go (mnie, znaczy się) znielubić właśnie za zwracanie uwagi na czyjeś błędy.
Jako "pisarz" (trzeba się śmiać) próbowałem dotąd sił, tworząc fantastykę, sajensfikszyn, thrillery polityczne, kryminały. Jak dotąd wszystko ze skutkiem takim raczej średnim.
O czymś zapomniałem?
Jeśli tak, krzyczeć. Jeśli nie, kłaniam się raz jeszcze.
Kłaniam się nisko...
1Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji. Odbierz mi chęć prostowania każdemu jego ścieżek. Szkoda mi nie spożytkować wielkich zasobów mądrości, jakie posiadam, ale użycz mi, Panie, chwalebnego uczucia, że czasem mogę się mylić.