Zwyczajnie

1
Witajcie!

Mam 19 lat. Zapisałam się na to forum, ponieważ pomyślałam, że lepiej będzie przedstawiać swoją poezję ludziom, którzy liczą się z tym, że niektóre wiersze są smutne.

Piszę, kiedy nie chcę kogoś zadręczać swoimi myślami. Piszę, ponieważ wierzę, że dzięki temu zmieniam ból w coś lepszego.

Pisanie mnie odciąża i sprawia, że ciaglę mogę cieszyć się światem. :)

Dziękuję, że mogę do Was dołączyć :D

Pozdrawiam Wszystkich serdecznie i życzę dużo weny twórczej!

Zwyczajnie

2
Witamy.
Dziś dzień pytań technicznych: znasz użytkownika o nicku Rumcajs?
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

Zwyczajnie

4
Bo macie identyczne IP.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

Zwyczajnie

7
Wędrowczyni, czy jesteś w stanie wyjaśnić kwestię swojego numeru IP?
"ty tak zawsze masz - wylejesz zawartośc mózgu i musisz poczekac az ci sie zbierze, jak rezerwuar nad kiblem" by ravva

"Between the devil and the deep blue sea".

Zwyczajnie

8
Nie wiem, w jaki sposób mogę to zrobić... Na weryfikatorium ostatni raz zakładałam konto w 2014 roku, ale o innej nazwie i nawet już nie istnieje, bo go nigdy nie aktywowałam.
Nie wiem, jak działa IP tak do końca, więc nie wiem jak mam to udowodnić. Jeżeli mnie usunięcie z tego powodu, chyba nic na to nie poradzę, skoro nie wiem na co się powołać. Nie wyjaśnię, czegoś co nie wiem jak działa.

Zwyczajnie

9
Wędrowczyni pisze:Nie wiem, jak działa IP tak do końca, więc nie wiem jak mam to udowodnić.
Musisz w avatarze zamieścić swoje foto w bikini, komisyjnie rozpatrzymy, czy ty to ty.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”