Czołem

2
Hej,

Powitanie lakoniczne, za to obok nicku nie można przejść obojętnie.

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

Czołem

6
Dziękuję wszystkim za miłe powitanie. Nie piszę w ściśle sprecyzowanych ramach gatunkowych. Ogromnie lubię dziwność, niesamowitość, nieprzewidwalność i swoistego rodzaju przerysowanie, jednak fascynację tą staram się równoważyć próbą implementacji szczegółowego i (patrząc pod odpowiednim kątem) wiarygodnego rysu psychologicznego bohaterów pokręconych fabuł.

Added in 1 minute 4 seconds:
Tekstem postaram się podzielić na dniach, jak tylko go oszlifuje do stanu wyjściowego.

Czołem

7
brudny leniwy garbus pisze: Tekstem postaram się podzielić na dniach, jak tylko go oszlifuje do stanu wyjściowego.
I oczywiście po spełnieniu wymagań regulaminu, prawda? :)

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

Czołem

8
Godhand pisze:
brudny leniwy garbus pisze: Tekstem postaram się podzielić na dniach, jak tylko go oszlifuje do stanu wyjściowego.

G.
Oczywiście :)

Czołem

9
brudny leniwy garbus pisze:
Godhand pisze:

G.
Oczywiście :)
Oczywiście, że nie. Bo byś poczynił już pierwsze kroki, ale jesteś brudny leniwy garbus i Ci się nie chce :D

(wymóg do spełnienia warunków zamieszczenia swojego tekstu w tuwrzuciu, lub miniaturach)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”