nieudolna autoprezentacja

1
Nigdy nie umiałam się przedstawiać, więc nie będę udawać, że umiem.
Chciałabym poznać trochę ciekawych ludzi a przy okazji podreperować zardzewiały warsztat pisarski (a może na odwrót). Za niecałe dwa miesiące zaczynam przygodę z rozszerzonym językiem polskim i mam nadzieję, że nie będę się w nocy budzić, recytując Pana Tadeusza z pamięci. Oddycham muzyką i tak, udusiłabym się bez niej. Mam nadzieję, że nie sprawiłam wrażenia przesadnie pretensjonalnej.
Życzę wszystkim miłej nocy :roll:
the best art is created to make someone love you

4
wayout pisze: Witaj, pisarzu osiedlowy, postaram się przełamać w swojej nieśmiałości.
I oczywiście dziękuję za odpowiedź :D
Dwa razy większe osiedle na oczy widziałem ( nie mówiąc o Wawie, bo tam wszystko małe jest wielkie ;) ) więc z tymi tytułami daruj sobie, w stronę błękitu patrz, w stronę błękitu :D
Nie ma rzeczy bar­dziej niewiary­god­nej od rzeczywistości.

6
wayout pisze:Chciałabym poznać trochę ciekawych ludzi a przy okazji podreperować zardzewiały warsztat pisarski (a może na odwrót)
Chciałbyś poznać zardzewiałych ludzi a przy okazji podreperować ciekawy warsztat pisarski?
To wyjdzie, tutaj wszystko wychodzi :D

9
brat_ruina pisze: Chciałbyś poznać zardzewiałych ludzi a przy okazji podreperować ciekawy warsztat pisarski?
To wyjdzie, tutaj wszystko wychodzi :D
Bardziej myślałam o podreperowaniu zardzewiałego warsztatu i okazjonalnym poznaniu ciekawych ludzi, ale kto wie, gdzie mnie los na weryfikatorium zaprowadzi :D

Jacek Łukawski oraz Iwar - również witam i dziękuję za odpowiedź :roll:
the best art is created to make someone love you
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”