Chciałem się przywitać.

1
Witam wszystkich.

Jestem Henryk, mam niecałe 18 lat i mieszkam w północnej Polsce. Ogólnie, to interesuję się raczej biologią, a o pisaniu myślę tylko dodatkowo. Jeśli chodzi o książki, to "Harry Potter" jest moją ulubioną (niektórzy mówią, że to dziecinna seria - ale treść ostatnich tomów chyba temu zaprzecza).

Może niebawem zamieszczę na Waszym forum jakiś krótki tekst, abyście mogli go ocenić, na razie jednak zapytam o konkretniejsze rzeczy na stosownych forach. Nie wiem, co bym mógł więcej napisać, zatem kończę.

Pozdrawiam. :)

P.S. Nie mam dostępu do internetu w domu, więc nie będę się pojawiał na forum nadzwyczajnie często. ;)
Nie wiem, co tu dodać.

7
Witaj serdecznie,

mam pytanie, będzie ci przeszkadzać jak będę się do ciebie zwracać Lygel - tak mam szansę zapamiętać :)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

8
Lygelajzyd - zalegalizujcie to? Dobrze zrozumiałam? <spoliglotyczczona>

Harry, Harry... No, dobrze się zrozumiemy - prowadziłam kiedyś pamiętnik Ginny ( :roll: ). Wiem. Fanficki to ZUO!!! Ale Ginny była paskudna - ironiczna, wybredna i ogólnie była częścią mnie.

<no, znalazła tiarę do machania, więc niniejszym: MACHA>

9
Eitai Coro pisze:Lygelajzyd - zalegalizujcie to? Dobrze zrozumiałam? <spoliglotyczczona>

Zgadza się ;)

@Lan - Jasne że tak :)
Nie wiem, co tu dodać.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”