Heja :D

1
Witajcie :D Kiedyś tu bywałam często, ale bardzo dawno temu, więc, powiedzmy zaczynam od nowa, moja przygodę na tym forum. Ogólnie to zamierzam się do napisania książki. Tak książki :wink: Nigdy nie byłam jakąś tam przykładną uczennicą , z języka polskiego i... teraz właśnie zaczynam odczuwać konsekwencje mojego lenistwa. Jednak mam ambicję połknąć ten fach i stworzyć dzieło. Wiem, zapewne jak zobaczycie moje wersje robocze to przeżegnacie się lewą nogą i powiecie - Jezus Maria nie rób tego kobieto! :shock: No, ale właśnie tu następuje pewna kolizja , moich pisarskich (anty)umięjętności z wybitną weną twórczą, która nie daje mi spokoju i namolnie podpowiada - No pokaż to, w końcu co widzisz, oczami wyobraźni i przedstaw to co czujesz, empatyczna duszo!!
No i w sumie widzę piękne dzieło, a jak mam to opisać, to... no comment :? Tak to jest jak mańkut zabiera się za pisanie. Leworęczni podobno mają świetną wyobraźnię, ale w pisania to kompletne gamonie :mrgreen: Coś w tym jest.
Mogę liczyć na waszą pomoc? 8)

2
Witaj!
Mam ten sam problem - w mojej głowie wszystko wygląda tak pięknie i cudownie, a nagle jak zaczynam pisać, to mam ochotę wyrzucić laptopa przez okno i wyskoczyć zaraz za nim ^^ A ja jestem praworęczna, więc w takim razie nie mam dobrego usprawiedliwienia.
Nie poddawaj się. Jestem ciekawa co tam tworzysz. O czym piszesz?

3
Active_Angel pisze:Mogę liczyć na waszą pomoc? 8)
Jeśli masz na myśli wrzaski w stylu: "Zrób to lepiej!", groźby karalne i psychiczne maltretowanie, to i owszem ;) Witaj :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

4
Pomożemy, obywatelko! ;)
Witaj :)
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

5
Luciferia pisze: Witaj!
Mam ten sam problem - w mojej głowie wszystko wygląda tak pięknie i cudownie, a nagle jak zaczynam pisać, to mam ochotę wyrzucić laptopa przez okno i wyskoczyć zaraz za nim ^^ A ja jestem praworęczna, więc w takim razie nie mam dobrego usprawiedliwienia.
Nie poddawaj się. Jestem ciekawa co tam tworzysz. O czym piszesz?
Chyba wielu to ma. Marze o tym, kiedy będzie można tworzyć dzieła, za pomocą myśli :D
Właśnie wstawiłam jeden z moich rozdziałów. Jak jesteś ciekawa o czym jest książka , to chętnie podzielę się wrażeniami :D
Navajero pisze: Jeśli masz na myśli wrzaski w stylu: "Zrób to lepiej!", groźby karalne i psychiczne maltretowanie, to i owszem ;) Witaj :)
Ha ha, wiem i jestem na to przygotowana. Kiedyś jak tu się udzielałam, to, suchej nitki na mnie nie pozostawili :D
Eldil pisze: Pomożemy, obywatelko! ;)
Witaj :)
Dziękuję :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”