Cześć!
Nie wiem, jak zacząć. Zawsze mam z tym problem.
Może zacznijmy od tego, że nie mam jakiegoś dobrego warsztatu literackiego. Mam problemy z pisaniem, zwłaszcza odkąd poszłam na studia i... Właściwie przestałam pisać oraz czytać. Postanowiłam jednak wrócić do czegoś, co pozwalało mi się wyrwać z natłoku codziennych zajęć i problemów. Od około miesiąca znów zaczęłam powiększać swoją prywatną biblioteczkę w domu, a od tygodnia pisać na komputerze oraz w zeszycie w wolnych chwilach.
Z góry więc przepraszam, za ewentualne błędy - staram się je poprawiać, dokształcać się w tym kierunku. Nie jestem jednak nieomylna i może po prostu źle ogarniam tą całą wiedzę.
Zazwyczaj do tej pory czytałam fantastykę oraz science fiction, gdzieś tam przeplatały się książki kryminalne, obyczajowe, romanse. Ogólnie staram się czytać wszystko co mi wpadnie do rąk. Jednak wiadomo, że różnie z tym bywa. Nie zawsze wszystko się skończy czytać.
Do tej pory pisałam krótkie opowiadania, jakieś dłuższe opisy różnych postaci (które uprzednio wymyśliłam). Ogólnie krótkie teksty.
Co do mojej osoby to jestem introwertykiem, który kocha jeść. A jeszcze bardziej, jakby mógł, to by pracował z końmi lub wszelkim ptactwem. Jestem właścicielką dwóch cudownych kotów, a w swoim rodzinnym domu mam jeszcze trzy kochane kociaki oraz starego kundelka. Studiuję zoofizjoterapię, bardzo mi się ten kierunek podoba. Wreszcie miałam okazję zobaczyć, jak wygląda prosektorium oraz jak wykonać "sekcję" na zwierzęciu!
I chyba na tym, póki co bym mogła skończyć. Jeszcze raz przepraszam za ewentualne błędy w pisowni. Staram się je wyłapywać i poprawiać, ale jestem tylko człowiekiem.
Tak więc - witam!