Dzień dobry

1
Witam wszystkich. Moje imię: Kamil. Pochodzę zaś z miasta, którego i tak nie znajdziecie na mapach.

Wkrótce wrzucę któryś ze swoich tekstów, co chyba jest najbardziej wymowną próbą przedstawiania się na portalach literackich.
Keter Chochma Bina Chesed Gewura Tiferet Necach Hod Jesod Malchut

2
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

4
Witam.

Ja już znalazłem. Miła mieścina, szkoda tylko, że mam do niej kawałek.

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

5
Zień dobchy (choć w sumie to kiepski)

Odpocznij po długiej podróży, znajdź sobie jakiś kąt i witaj w Mordorze.

Pozdrawiam.
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

6
Dzięki za miłe powitanie, z którym bądź co bądź się tu spotkałem :)

Jednocześnie ostrzegam wszystkich, którzy przypadkiem wpadliby na pomysł zapoznania się z moją domestosową sagą. Ostrzegam, że ja właśnie TAK piszę. Po prostu lubię zaburzenia ciągu przyczyna-skutek, lub przedstawianie kompletnie irracjonalnych postaci, wydarzeń. Jednak nade wszystko kocham mieszać w swoich opowiadaniach niczym Baba Jaga w kotle :P

Nie znaczy to, że bykiem będę patrzył na wszelkie wskazówki warsztatowe, które dla młodego TFUrcy (np. ja) są bezcenne.

Tym samym, zachcam do wychylenia łyczka z czary pełnej magicznych detergentów. Hehe, to musiało zabrzmieć niesamowicie idiotycznie :P
Keter Chochma Bina Chesed Gewura Tiferet Necach Hod Jesod Malchut
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”