Witam.

1
Witam.
Po samym przeczytaniu regulaminu witryny mniemam, że forum jest bardziej zorganizowane, niż siedziba pałacu prezydenckiego.
Jestem w trakcie pisania książki science-fiction. Kryminału pisanego z perspektywy przestępcy, płatnego złoczyńcy, który uprowadza ludzi o nadludzkich zdolnościach, w późniejszym czasie poddanych nielegalnym eksperymentom. Pisanie powieści jest dla mnie poniekąd pasją, gdyż staram się, by w tekście zamieścić wszystko, co mnie w pewien sposób zachwyca. Dążę do tego, by w książce przekazać coś więcej, poza samym dostarczeniem rozrywki czy satysfakcji z czytania. Acz nie jest to najprostsze. Dlatego tu jestem.
Pozdrawiam.

Witam.

2
Za samo przeczytanie regulaminu masz plusika na wejściu.
I dodaj jeszcze dwa słowa o sobie.
Witaj i rozgość się :)
Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni.
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze

Witam.

4
..być nie może.. ktoś czyta regulamin !
Kochanov, to ten upał tak na Ciebie działa?:))
Miło, że do nas zawitałeś :) Baw się dobrze :)
Brniesz w mgłę, a pod stopami bagno, uważaj - R.Pawlak 28.02.2018

Witam.

5
Misieq79 pisze: Za samo przeczytanie regulaminu masz plusika na wejściu.
I dodaj jeszcze dwa słowa o sobie.
Witaj i rozgość się :)
Uh, uh... Jak na komisariacie. Dobrze jednak, że tylko dwa słowa. Mogę z ogromną dumą oznajmić, że jestem tylko człowiekiem i nie macie się o co martwić. Żaden ze mnie dobry reptilianin by nie był.
Bardzo mi miło za tak ciepłe przyjęcie.

Added in 2 minutes 42 seconds:
Sarah pisze: ..być nie może.. ktoś czyta regulamin !
Kochanov, to ten upał tak na Ciebie działa?:))
Miło, że do nas zawitałeś :) Baw się dobrze :)
Owszem, regulamin czytają wszyscy reptilianie, aby przypadkiem nie zostali zidentyfikowani jako obcy.
Ale powtarzam, ja naprawdę nim nie jestem.
Dziękuję za serdeczność.

Witam.

6
Witaj :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Witam.

8
Witaj, Kochanov! Z tego co piszesz klaruje się coś obiecującego. Sprawdzimy tę obietnicę niezawodnie. Sam jestem świeżak, ale regulamin nigdzie nie broni mi napisać: rozgość się i czuj jak u siebie na szezlongu!

Witam.

9
echO pisze: Witaj, Kochanov! Z tego co piszesz klaruje się coś obiecującego. Sprawdzimy tę obietnicę niezawodnie. Sam jestem świeżak, ale regulamin nigdzie nie broni mi napisać: rozgość się i czuj jak u siebie na szezlongu!
Kawałek mojego dzieła został zamieszczony na forum :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”