No cześć. W zasadzie czytuję Weryfikatorium od jego powstania, ale nigdy się nie udzielałem dotychczas (chyba). Postanowiłem więc, że ewentualnie się poudzielam (aczkolwiek jeszcze nie mam pewności, na jaki temat i czy mam coś do powiedzenia).
Jestem Adam, pisuję od bodaj 12 lat. Chociaż pewnie dłużej.
Na razie nic praktycznego z tego nie wynikło.
Kocham fantastykę naukową (taką prawdziwą; Gwiezdne Wojny to nie jest SF/FN). Ulubiony autor: Frank Herbert. Ulubiona seria: Diuna. Ulubiona część Diuny: Bóg Imperator Diuny.
Marzenie pisarskie: 1) wydać tomik sonetów (nawet jeśli nikt go nie kupi, to se postawie na półce), 2) zostać polskim Frankiem Herbertem.
Aktualnie pochłaniam Hamiltona (Gwiazda Pandory i Judasz Wyzwolony).
No, to chyba starczy tych zwierzeń.
Pomyślności!
Adaśko
Coś się kończy, coś się zaczyna... [noworoczne powitańsko]
2dzień dobry noworocznie 

Coś się kończy, coś się zaczyna... [noworoczne powitańsko]
3Już widzę, że wpasujesz się do kompanii
Witaj! Weź do serca nasz Regulamin i poczytaj List powitalny, nim zaczniesz coś wrzucać. Gdy nazbierasz 50 (sensowych
) komentarzy, zapraszamy na dół, na czat zwany potocznie SB! Początkowo będziesz tylko robił kawę, ale potem zaczniemy z Tobą gadać 
Baw się dobrze!

Baw się dobrze!
„Styl nie może być ozdobą. Za każdym razem, kiedy nachodzi cię ochota na pisanie jakiegoś wyjątkowo skocznego kawałka, zatrzymaj się i obejdź to miejsce szerokim łukiem. Zanim wyślesz to do druku, zamorduj wszystkie swoje kochane zwierzątka.” Arthur Quiller-Couch
FB - profil autorski
FB - profil autorski