Ohayo!

1
Wita was serdecznie Przemek vel Firian Nazwiska-Nie-Podam :wink:

Obecnie mieszkam w Olsztynie, a na pytanie skąd pochodzę musiałbym wymienić parę miast, więc lepiej uznać mnie za Olsztynianina (jak to dziwnie brzmi).

Wpadłem tu raczej przez przypadek - szukałem określonego zagadnienia przez google i oto jestem. Od dawna szukałem forum, na którym mógłbym się zadomowić, a tu mi się spodobało i mam nadzieję, że zostanę na dłużej :wink:

Hmm... interesuję się informatyką (jako dziedziną nauki), psychologią, troszkę pisarstwem. Lubię białe mięso, potrawy z ryżem oraz pejzaże z ujęciem zachodzącego słońca. Fascynuje mnie kultura kraju Kwitnącej Wiśni :crazy: Life is brutal, jestem jaki jestem! Pisuję sporadycznie od paru lat, do tej pory mam na koncie jedynie kilka opowiadań oraz jakieś tam zalążki fabularne różnych rzeczy bliżej nieokreślonego typu ;) Na co dzień jestem grafikiem, a w tłumie raczej się nie wyróżniam. Pisarzem zawodowym raczej nie zamierzam zostać, robię dla czystej przyjemności. Szalom! :wink:

3
Jak wyżej XD
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)

5
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”