cześć

1
Hej,
mam 34 lata, dwie córki, własną firmę i sporo zaczętych tekstów.
Do tej pory moje opowiadania znalazły się w dwóch antologiach, oprócz tego trochę zalega na kompie ;)
Czytam głównie fantastykę i sensację, piszę w różnych gatunkach.

cześć

2
Witaj :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

cześć

3
Jesteś ojcem tych córek, czy jednak matką? :D
Witaj na Wery, rozgość się. Zwróć baczną uwagę na nasz Regulamin <3 i List Powitalny, który wiele Ci o nas powie.
Miałam zapytać, gdzie można poczytać Twoje teksty, ale pewnie zaraz inni to zrobią ;)
Baw się dobrze!
„Styl nie może być ozdobą. Za każdym razem, kiedy nachodzi cię ochota na pisanie jakiegoś wyjątkowo skocznego kawałka, zatrzymaj się i obejdź to miejsce szerokim łukiem. Zanim wyślesz to do druku, zamorduj wszystkie swoje kochane zwierzątka.” Arthur Quiller-Couch

FB - profil autorski

cześć

4
Ojcem :D
Moje opowiadanie znalazło się w raczej dość niszowej antologii "Dreszcze" oraz w październiku w już całkiem kojarzonym corocznym cyklu "Poznań Fantastyczny". Za tę drugą publikację otrzymałem nawet swój pierwszy pieniądz :P
No i chciałbym tutaj też coś wrzucić, ale po przywitaniu się i skomentowaniu trzech tekstów, nie mogę założyć nowego tematu... ;(
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”