Przedstawienie

1
Cześć ;) Na wejściu chciałbym przekazać wszystkim serdeczne a szczere pozdrowienia. Wiele czasu tu spędziłem tylko zerkając zza węgła, czas najwyższy na zmiany. Kiedyś (młodzieńcem będąc, w szkole średniej) bardzo dużo pisałem, niezbyt dobrze ale z pasją (moim pierwszym wrogiem, tak wtedy jak obecnie, interpunkcja). Dziś całość kreatywności topię w pracy akademickiej i tyle mi z tego przychodzi, że nieraz słyszę o nazbyt literackim stylu, umiarkowanie miło widzianym w tekstach teoretycznie mających rządzić się rygorem metody naukowej. Chcę do pisania wrócić po długim czasie, moją duszą za dzieciaka zawładnęła fantastyka i jakoś tak utkwiłem (nick pożyczając od bohatera „The Worm Ouroboros” i trylogii zimiamvijskiej Eddisona), w tym też chcę się rozwijać :>

Przedstawienie

3
Skoro zaglądałeś, to na pewno jesteś świadom wszystkich strasznych rzeczy dla nieprzestrzegających regulaminu :) (Opowiedziałbym, ale mogą to czytać dzieci, a poza tym, sam się boję :) ).
Witaj i działaj :)
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”