Cześć.

2
Witaj! Być może już to zrobiłaś, ale jeśli nie, zapoznaj się dobrze z naszym Regulaminem <3 oraz Listem Powitalnym, który poprowadzi Cię na początku po meandrach naszego małego świata. Chętnie witamy nowych userów i liczymy na ich aktywność, ale panuje tutaj niepisana zasada: ile włożysz, tyle wyjmiesz ;) Zatem oprócz Twoich tekstów chętnie zobaczymy, co myślisz o tekstach innych osób :) Mamy też działy z dyskusjami, poradami, konkursami. Tylko wybierać :)
A w razie pytań, jesteśmy do dyspozycji.

Tak poza tym jesteśmy bardzo mili, weseli i towarzyscy :mrgreen:
„Styl nie może być ozdobą. Za każdym razem, kiedy nachodzi cię ochota na pisanie jakiegoś wyjątkowo skocznego kawałka, zatrzymaj się i obejdź to miejsce szerokim łukiem. Zanim wyślesz to do druku, zamorduj wszystkie swoje kochane zwierzątka.” Arthur Quiller-Couch

FB - profil autorski

Cześć.

3
Jaka zgrabna sugestia, a chciałam uniknąć pisania o sobie (bo chyba o to chodzi?).
Mam na imię Joanna, lat - jak co roku - 18. Lubię fantasy, najlepiej high, a do tego pudełkowe.

Cześć.

4
O! Dopiero zauważyłam, że krajanka :D
„Styl nie może być ozdobą. Za każdym razem, kiedy nachodzi cię ochota na pisanie jakiegoś wyjątkowo skocznego kawałka, zatrzymaj się i obejdź to miejsce szerokim łukiem. Zanim wyślesz to do druku, zamorduj wszystkie swoje kochane zwierzątka.” Arthur Quiller-Couch

FB - profil autorski

Cześć.

6
(sabaty w każdy pierwszy wtorek po pełni księżyca :D )

FB - profil autorski

Cześć.

7
Witaj :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Cześć.

8
iris pisze: (sabaty w każdy pierwszy wtorek po pełni księżyca :D )
To dlatego się rozmijamy :szatan:

Added in 43 seconds:
Navajero pisze: Witaj :)
Witaj, witaj (fajny nik ;> ).

Cześć.

9
Dziękuję :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Cześć.

11
Czarna Emma pisze: Cześć!
Wyjdę na beznadziejnego obyczajocholika, ale... czym jest fantastyka pudełkowa? :)

Cześć.
Nie fantastyka pudełkowa, tylko fantastyka. Najlepiej high. A do tego jeszcze pudełkowa (gdzieś w internetach znalazłam takie określenie na powieść szkatułkową).
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”