Witam wszystkich
1Dziś oto zalogowałem się na tym forum z czego zresztą się cieszę dośc mocno, wybaczcie za brak litery "ci", ale moja klawiatura nie chce jej pod żadnym względem zrobic. No więc o sobie powiem tyle, że mam 18 lat i ostatnio całkiem poważnie myślę o pisaniu. Głównie dlatego, że sprawia mi to dużą przyjemnośc, a że da sie przy okazji na tym czasem zarobic to sprawa drugorzędna. Choc wolałbym, żeby ktoś przeczytał to co pisze a nie żeby wiecznie leżało w szufladzie. No więc swoje pierwsze opowiadania, skecze i inne takie pisałem już parę lat temu. Obecnie mam pomysł na parę książek, ale jeszcze nie wiem do końca jak będą wyglądały. Czesto miałem taki problem, że napisałem spory kawałek i nagle nie wiadomo co dalej. No więc chętnie sprawdzę co wogóle warte są moje wypociny. Jeśli nic to przynajmniej odrazu będę wiedział. No to tyle. Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum.
Tych wszystkich którzy upajają się zgiełkiem mass mediów, kretyńskim uśmiechem reklamy, zaniedbaniem przyrody, brakiem dyskrecji wyniesionym do rzędu cnót, należy nazwac kolaborantami nowoczesności.