Cześć!

1
Trochę się zagapiłam, bo już po pierwszym dniu wiosny, więc nie moja pora, ale tak na szybkości: cześć!
Co mogę powiedzieć? Pisanie jako hobby towarzyszy mi od właściwie dzieciństwa, ale działa niestety u mnie zero-jedynkowo - albo wcale, albo nieustannie. Bez stanów pośrednich (to nie może być zdrowe). Od długich miesięcy znów jestem na zastoju, więc nie mam wątpliwości, że będę was głównie czytać, ale pewnie czytelnicy i komentatorzy przydają się na forum tak samo, jak wrzucający ;)
Lubię prozę, głównie fantastykę, poezja to nie moja bajka (bez urazy, poeci).

Cześć wszystkim, może nie czołem - szanujmy swoje głowy!

Cześć!

2
Witaj. Czytelnicy się przydadzą, bo tu wszyscy chcą pisać :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Cześć!

3
Witaj :-)
zima pisze: (ndz 21 mar 2021, 20:47) Trochę się zagapiłam, bo już po pierwszym dniu wiosny, więc nie moja pora, ale tak na szybkości: cześć!
Mam śnieg za oknem, nie wierzę w teorię o wiośnie.
zima pisze: (ndz 21 mar 2021, 20:47) Lubię prozę, głównie fantastykę
Bardzo dobry gust, bardzo.
Baw się dobrze komentując, a jak nadejdzie odpowiedni czas to i ofiarowując swoje teksty do oceny :-)
Jagoda, elfy i świnki morskie

Cześć!

4
zima pisze: (ndz 21 mar 2021, 20:47) Cześć wszystkim, może nie czołem - szanujmy swoje głowy!
Zastanawiałam się nad napisaniem tego samego w swoim powitaniu! :)

Cześć, miło Cię czytać!
Taka już robota pisarza, że jak siedzi i patrzy za okno, to najpewniej pracuje. ~ Ktoś kiedyś w Internecie.

Cześć!

5
Witaj zimo,
Życzę dobrego pisania i przyjemności z korzystania forum.
Mamy dla Ciebie List Powitalny, a w nim dużo pomocnych informacji:)
zima pisze: (ndz 21 mar 2021, 20:47) Trochę się zagapiłam, bo już po pierwszym dniu wiosny, więc nie moja pora
- Zawsze gdzieś jest Zima :) A Świat jest przecież taki mały :)
zima pisze: (ndz 21 mar 2021, 20:47) poezja to nie moja bajka (bez urazy, poeci)
Nigdy nie mów nigdy :)
Brniesz w mgłę, a pod stopami bagno, uważaj - R.Pawlak 28.02.2018

Cześć!

6
Winter is coming :shock:
zima pisze: (ndz 21 mar 2021, 20:47) poezja to nie moja bajka
Za to może będą bajki jak poezja? :)
Witaj i baw się dobrze :)
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

Cześć!

8
Dzięki wszystkim za tak miłe powitanie :D
CzornyKoteł pisze: (ndz 21 mar 2021, 20:57) Zastanawiałam się nad napisaniem tego samego w swoim powitaniu!
I jak tu nie zastanawiać się, czy żyjemy w symulacji!
(żarcik)

Cześć!

10
zima pisze: (pn 22 mar 2021, 12:34) I jak tu nie zastanawiać się, czy żyjemy w symulacji!
Ja to bym powiedziała, że my się tu po prostu wysypałyśmy z jednego worka. :lol: tak przypadkiem. :)
Taka już robota pisarza, że jak siedzi i patrzy za okno, to najpewniej pracuje. ~ Ktoś kiedyś w Internecie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”