Coś o mnie. Na co dzień piszę, jednak nie do końca takie teksty, jakie bym chciała, ale klient nasz pan

Poza pisaniem "pożeram" fabuły - książkowe, serialowe, gamingowe. Nie ograniczam się do jednego gatunku, ale ostatnio króluje sci-fi.
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy
O, pamiętam coś podobnego! Jeżeli pamiętam dobrze i kiedyś już coś takiego napisałaś w powitaniu, dobrze to wróży karierze pisarskiej - że umiesz stworzyć zdania, które inni zapamiętająD.A.G. pisze: (pn 02 sie 2021, 18:59) Na co dzień piszę, jednak nie do końca takie teksty, jakie bym chciała, ale klient nasz pan
niestety, poprzednio byłam tutaj dość dawno temu, może z 10 lat minęło, więc sama nie pamiętam, jak się wtedy przywitałamszopen pisze: (pn 02 sie 2021, 19:08) Jeżeli pamiętam dobrze i kiedyś już coś takiego napisałaś w powitaniu, dobrze to wróży karierze pisarskiej
moja dusza hazardzisty nie może przejść obojętnie koło takiego wyzwania. Zdanie nie wybrzmi w pełni, ale opowiadanie - kto wie? Mam nadzieję, że osobiście to zweryfikujeszRomecki pisze: (pn 02 sie 2021, 20:11) to teraz też napisz jakieś mocne, zapamiętywalne zdanie, a najlepiej opowiadanie
Umowa stoi. Tym bardziej, że lubię takie krótkie piłki. Zatem Ty piszesz - ja robię porządną weryfkę. (Byle nie miało 100 tysięcy znakówD.A.G. pisze: (pn 02 sie 2021, 20:18)moja dusza hazardzisty nie może przejść obojętnie koło takiego wyzwania. Zdanie nie wybrzmi w pełni, ale opowiadanie - kto wie? Mam nadzieję, że osobiście to zweryfikujeszRomecki pisze: (pn 02 sie 2021, 20:11) to teraz też napisz jakieś mocne, zapamiętywalne zdanie, a najlepiej opowiadanie![]()
nie będzie miało, zbyt kondensuję treściRomecki pisze: (pn 02 sie 2021, 20:20) Zatem Ty piszesz - ja robię porządną weryfkę. (Byle nie miało 100 tysięcy znaków )
Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”