Cześć :)

1
Pamiętam Weryfikatorium sprzed lat i pamiętam, że mi się tutaj podobało. To, czego nie pamiętam to mój dawny nick, dlatego stawiam na całkowicie świeży start. Od poprzedniego razu przybyło wątków, historii i ludzi, co mnie cieszy :)

Coś o mnie. Na co dzień piszę, jednak nie do końca takie teksty, jakie bym chciała, ale klient nasz pan :). Jak to mówią - uważaj, o czym marzysz, a zawsze marzyłam o pisaniu, więc poniekąd osiągnęłam cel. Po latach wracam do tworzenia własnych historii, więc prędzej czy później coś tutaj opublikuję i poddam się Waszej surowej ocenie ;)

Poza pisaniem "pożeram" fabuły - książkowe, serialowe, gamingowe. Nie ograniczam się do jednego gatunku, ale ostatnio króluje sci-fi.
"Idź więc, są światy inne niż ten."

---

"If you don't believe in even the possibility of magic, you'll never ever find it."

2
Witaj :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

3
D.A.G. pisze: (pn 02 sie 2021, 18:59) Na co dzień piszę, jednak nie do końca takie teksty, jakie bym chciała, ale klient nasz pan
O, pamiętam coś podobnego! Jeżeli pamiętam dobrze i kiedyś już coś takiego napisałaś w powitaniu, dobrze to wróży karierze pisarskiej - że umiesz stworzyć zdania, które inni zapamiętają :D

Witaj!
http://radomirdarmila.pl

4
szopen pisze: (pn 02 sie 2021, 19:08) Jeżeli pamiętam dobrze i kiedyś już coś takiego napisałaś w powitaniu, dobrze to wróży karierze pisarskiej
niestety, poprzednio byłam tutaj dość dawno temu, może z 10 lat minęło, więc sama nie pamiętam, jak się wtedy przywitałam :)

---

"If you don't believe in even the possibility of magic, you'll never ever find it."

6
Romecki pisze: (pn 02 sie 2021, 20:11) to teraz też napisz jakieś mocne, zapamiętywalne zdanie, a najlepiej opowiadanie
moja dusza hazardzisty nie może przejść obojętnie koło takiego wyzwania. Zdanie nie wybrzmi w pełni, ale opowiadanie - kto wie? Mam nadzieję, że osobiście to zweryfikujesz ;)

---

7
D.A.G. pisze: (pn 02 sie 2021, 20:18)
Romecki pisze: (pn 02 sie 2021, 20:11) to teraz też napisz jakieś mocne, zapamiętywalne zdanie, a najlepiej opowiadanie
moja dusza hazardzisty nie może przejść obojętnie koło takiego wyzwania. Zdanie nie wybrzmi w pełni, ale opowiadanie - kto wie? Mam nadzieję, że osobiście to zweryfikujesz ;)
Umowa stoi. Tym bardziej, że lubię takie krótkie piłki. Zatem Ty piszesz - ja robię porządną weryfkę. (Byle nie miało 100 tysięcy znaków :D)
Mówcie mi Pegasus :)
Miłek z Czarnego Lasu http://tvsfa.com/index.php/milek-z-czarnego-lasu/ FB: https://www.facebook.com/romek.pawlak

8
Romecki pisze: (pn 02 sie 2021, 20:20) Zatem Ty piszesz - ja robię porządną weryfkę. (Byle nie miało 100 tysięcy znaków )
nie będzie miało, zbyt kondensuję treści :P

Do zobaczenia w "Tu Wrzuć" w takim razie, mam nadzieję, że wkrótce, ale teraz (przy takiej presji) muszę je bardziej dopracować ;)

---

9
No to czekamy :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

10
Navajero pisze: (śr 04 sie 2021, 12:51)No to czekamy
skomentuję jeszcze jeden cudzy tekst i mogę wrzucać ;)

---

11
Napięcie rośnie ;)
dr Samuel Johnson

12
Poszło, z duszą na ramieniu oczekuję na komentarze :oczka:

---

ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”