Witam:) 1 autor: Afirs Kmiotek Na wstępie przepraszam za niedostosowanie się do regulaminu, śpieszyłem się przed wyjściem do kościoła. Mam na imię Paweł, pochodzę z Lublina. Teksty piszę od... Przedwczoraj. Mam nadzieję, że miło będą się układać Nasze kontakty na forum. Cytujndz 18 lis 2007, 20:12
2 autor: Jacek Skowroński Pisarz Teksty piszę od... Przedwczoraj. Mamy więc pewność, że przysłałeś swój najlepszy tekst! Witaj! Cytujndz 18 lis 2007, 20:20
3 autor: Testudos Zasłużony No... Czołem! Are you man enough to hold the gun? Cytujndz 18 lis 2007, 20:25
5 autor: Weber Zasłużony Witaj. Po to upadamy żeby powstać. Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy. Cytujndz 18 lis 2007, 22:26
6 autor: Lan Imperator Witam serdecznie "Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem". "Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu". - Nieśmiertelny S.J. Lec Cytujpn 19 lis 2007, 21:29