Hej!

1
Hej, jestem Sara i mam 27 lat, pisałam już wiele opowiadań, niektóre miały aż 31 rozdziały, bardzo często poruszam temat niepełnosprawności. Jestem tu by oddać ocenie swoje najnowsze "dziecko" (mam jeden rozdział, ale będę dodawała kolejne na bieżąco :) chętnie poczytam też twórczość innych
Poza pisaniem interesuję się neurologią, Japonią oraz Europą Wschodnią :)

Hej!

3
Zdaje mi się, że cię kojarzę - publikujesz swoje opowiadania na forum Niezatapialnej Armady?
Dobra architektura nie ma narodowości.
s

Hej!

4
Isabel pisze: (ndz 11 wrz 2022, 14:13) Zdaje mi się, że cię kojarzę - publikujesz swoje opowiadania na forum Niezatapialnej Armady?
Publikowałam stare, nowego dałam tylko pierwszy rozdział :)

Hej!

5
Witaj. Neurologia mnie nie interesuje, Japonia i Europa Wschodnia mogą być :) To na forum NA coś można publikować? Myślałem, że to oni wybierają kawałki i zatapiają :P
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Hej!

6
Navajero pisze: (ndz 11 wrz 2022, 14:55) Witaj. Neurologia mnie nie interesuje, Japonia i Europa Wschodnia mogą być :) To na forum NA coś można publikować? Myślałem, że to oni wybierają kawałki i zatapiają :P
Można, ale te forum jest niestety mało aktywne. No i chyba to nie te publikacje z forum idą na bloga, lecz nie jestem pewna.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”