Ariszka wita

1
Nie wiem ( i nie pamiętam czy się przedstawiłam ) . Jak tak to dobrze- jak nie - też dobrze.

Mam na imię Karolina . Kim jestem - informatyczką - a w tej chwili matematyczką ( i to dość dobrą ).
Piszę od lat . Moje najlepsze opowiadanie - pod pseudonimem ( kolega polonista poprawiał ;) ) zajęło parę lat drugie miejsce ( pierwsza koleżanka zbyt była dobra niestety ) w konkursie literackim chomika. Mój wiersz " Chwytaj dzień " dostało wyróżnienie na konkursie poetyckim w Chrzanowie kilka lat temu ( komisja nawet go kserowała - a wiersz pisany " na kolanie " ;) ). Aktualnie mam kilka świetnych powieści w tym jedna w całości napisana po przesłuchaniu utworu z "Warriors | Film sezonu 2020 — League of Legends " .
Mam nadzieję ze nie będziecie dla mnie zbyt surowi :)
Słoneczka i oby was nie zabiła ostatnia z kobiet Rodu Kryształowych Pajęczyc - Wojowników Błękitnej Krwi Świetlistego Mroku.
DZIEŃ DOBRY !!!!
Nie bój się cieni. One świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło.

Ariszka wita

3
Ariszka pisze: (czw 15 wrz 2022, 09:27) Słoneczka i oby was nie zabiła ostatnia z kobiet Rodu Kryształowych Pajęczyc - Wojowników Błękitnej Krwi Świetlistego Mroku.
Też sobie tego życzymy.

Miło Cię poznać :D Baw się na forum dobrze, komentuj, dziel się swoją twórczością (choć przygotuj się - tu czasem bywa surowo ;) ).
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

Ariszka wita

5
Witaj. Lubimy tu autorów którym pomagali poloniści ( tylko Andrzej Pilipiuk zjada takich na surowo) ;)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”