Swoją przygodę z pisarstwem rozpocząłem jako chłopiec, gdy w ręce paczki dzieciaków wpadła stara maszyna do pisania mojej mamy. Dzieci się trochę pobawiły i zajęły czym innym, ale ja usiadłem przed maszyną i poczułem coś... co zatrzymało mnie na dłużej i skłoniło do rozpoczęcia pisania. Nie jestem jakimś wrodzonym talentem, swoje wczesne lata oceniam jako grafomaństwo. Lubię wiedzę jako taką, więc staram się pozyskiwać informacje na temat warsztatu pisarskiego i to jest główny cel mojej obecności na forum - szlif. W związku z tym, jeśli chodzi o tworzenie, jestem raczej rzemieślnikiem, niż artystą. Moje "pióro" było długo schowane w szufladzie, ale od jakiegoś czasu obiecywałem sobie, że wrócę do pisania. Mam nadzieję, że obecność na Weryfikatorium podtrzyma to postanowienie.
Lubię tworzyć, więc oprócz pisania spełniałem się reż rysunkowo, a od kilku lat moją główną pasją jest projektowanie gier towarzyskich (karciane, planszowe, proste systemy rpg itp.).
Cieszę się, że istnieje takie miejsce jak Weryfikatorium i cieszę się, że mogę być jego członkiem