Witam wszystkich!

1
Witam wszystkich, mam na imię Ania, mam 18 lat.
Zaczęłam pisać w wieku 15. Wiem, że jeszcze długa droga przede mną i muszę się wiele nauczyć, ale chciałabym podążać tą ścieżką :)
Oprócz pisania interesuję się też fotografią.

Witam wszystkich!

2
Cześć! Świetnie, że tu zajrzałaś. Rozgość się, czytaj, dyskutuj, komentuj teksty innych i dziel się własną twórczością. Ogólnie baw się dobrze. :mrgreen:
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

Witam wszystkich!

4
Dzięki, miło mi, że zajrzałaś. Z marketingowego obowiązku zachęcę do swojej powieści ;) Oczywiście, jeśli lubisz fantastykę. A powiedz, co pisujesz? Jakie gatunki ulubione?
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

Witam wszystkich!

5
O, bardzo lubię fantastykę! :) Osobiście nie mam ulubionego gatunku. Piszę hobbistycznie różne rzeczy, to co mi akurat do głowy "wpadnie" :) Tak samo z książkami - czytam różne, ale raczej nie sięgam po romanse i bardzo rzadko czytam kryminały.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”