Hej, tu Mefisto

1
Hej, tu Mefisto. Kiedyś pisałem prozę, natomiast od jakiegoś czasu próbuje sił w wierszach. Inspiruje się głównie muzyką, a czasem i własnymi przeżyciami.
Interesują mnie klimaty mroczne, tajemnicze czasem romantyczne. Na koncie mam kilka wierszy i białych i rymowanych. No, to chyba tyle. Resztę ocenicie sami (:
Call out in the middle of the night
For when else would I hear you?

Hej, tu Mefisto

2
Witaj Mefisto,

Miło nam powitać nowego użytkownika - nawet jeśli ksywa to tylko daleki zbieg okoliczności z imieniem pewnego księcia :P.
Proponuję Ci zapoznać się z naszym Regulaminem, choć wnioskuję, że skoro się już tutaj przywitałeś, to miałeś już okazję zapoznać się z nim. Pewnie też nie uszedł Twej uwagi, specjalnie przygotowany dla Ciebie List Powitalny.

No i cóż mi pozostało?
Życzymy czytelników. Dziel się swoimi dziełami (zgodnie z Regulaminami - bo bywamy surowsi od Najwyższego...) i baw się dobrze. :)
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Hej, tu Mefisto

5
P.Yonk pisze: (pn 08 maja 2023, 20:15) nawet jeśli ksywa to tylko daleki zbieg okoliczności z imieniem pewnego księcia
no co, czasem Mefisto odwiedza ten padół łez :mrgreen:
Call out in the middle of the night
For when else would I hear you?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”