Hej, tu Mefisto. Kiedyś pisałem prozę, natomiast od jakiegoś czasu próbuje sił w wierszach. Inspiruje się głównie muzyką, a czasem i własnymi przeżyciami.
Interesują mnie klimaty mroczne, tajemnicze czasem romantyczne. Na koncie mam kilka wierszy i białych i rymowanych. No, to chyba tyle. Resztę ocenicie sami (:
Hej, tu Mefisto
2Witaj Mefisto,
Miło nam powitać nowego użytkownika - nawet jeśli ksywa to tylko daleki zbieg okoliczności z imieniem pewnego księcia
.
Proponuję Ci zapoznać się z naszym Regulaminem, choć wnioskuję, że skoro się już tutaj przywitałeś, to miałeś już okazję zapoznać się z nim. Pewnie też nie uszedł Twej uwagi, specjalnie przygotowany dla Ciebie List Powitalny.
No i cóż mi pozostało?
Życzymy czytelników. Dziel się swoimi dziełami (zgodnie z Regulaminami - bo bywamy surowsi od Najwyższego...) i baw się dobrze.
Miło nam powitać nowego użytkownika - nawet jeśli ksywa to tylko daleki zbieg okoliczności z imieniem pewnego księcia

Proponuję Ci zapoznać się z naszym Regulaminem, choć wnioskuję, że skoro się już tutaj przywitałeś, to miałeś już okazję zapoznać się z nim. Pewnie też nie uszedł Twej uwagi, specjalnie przygotowany dla Ciebie List Powitalny.
No i cóż mi pozostało?
Życzymy czytelników. Dziel się swoimi dziełami (zgodnie z Regulaminami - bo bywamy surowsi od Najwyższego...) i baw się dobrze.

• "Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia" • "Jem kamienie. Mają smak zębów." •
• "A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty." •
• "A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty." •
Hej, tu Mefisto
3Cześć
Wrzuć nam coś do poczytania, najlepiej romantycznego 

No one said that would be easy.
Hej, tu Mefisto
4Będzie, będzie

Call out in the middle of the night
For when else would I hear you?
Hej, tu Mefisto
5no co, czasem Mefisto odwiedza ten padół łezP.Yonk pisze: (pn 08 maja 2023, 20:15) nawet jeśli ksywa to tylko daleki zbieg okoliczności z imieniem pewnego księcia

Hej, tu Mefisto
6Witaj! Czyli egzorcysta zbędny? <Wyrzuca numer> 

Alicja dogoniła Białego Królika... I ukradła mu zegarek.
Hej, tu Mefisto
7Egzorcysta już próbował