Są dwa typy ludzi. Tacy, co po powrocie z wakacji rzucają walizkę w kąt oraz Ci, którzy rozpakowują ją od razu, sortując wszystko, co się da. Tak samo jest z regulaminami: Są Ci, co ich nie czytają, i są tacy, którzy zdanie po zdaniu przyswajają zawarte w nich informacje.
To ja.
Hej, jestem trissyen i czytam regulaminy od deski do deski.
W sumie nie ma się czym chwalić, że jest się psychopatką , bo powiedzmy sobie szczerze, kto z chęcią rozpakowuje walizkę po wakacjach i czyta regulaminy pisane małym druczkiem?
Przystępując do Weryfikatorni, musiałam przeczytać regulamin.
Najbardziej spodobał mi się paragraf 11:
“§ 11. Pisanie z tego samego numeru IP możliwe jest w sytuacji, kiedy np. użytkownik jest w sieci osiedlowej lub gdy z jednego komputera korzysta kilka osób”.
O Panie, kiedy to było! Ostatni raz jak korzystałam z osiedlowej kawiarenki internetowej, był rok 2002, czyli czasy sprzed ery smartfonów (pierwszy iPhone to rok 2007). Właściwe, bardzo chętnie bym wróciła do pisania z kawiarenek, fajny klimat był, ale już ich nie widuję. Są za to kawiarnie , gdzie pijąc latte na orzechowym (sojowe jest passe), masz w cenie dostęp do (mizernej jakości) sieci wireless.
Tym, co próbują policzyć ile mam lat — jestem Millenialsem, co wiele tłumaczy.
Tak czy inaczej, miło mi Was poznać, i cieszę się, że tu jestem, przyszłam tu się uczyć jak lepiej pisać.
trissyen
Dzień dobry w poniedziałek (na tyle ile poniedziałek może być dobry)
2Witaj, psychopatów ci u nas dostatek, ale przyjmiemy kolejnego, jako rękojmię naszego zwycięstwa 

Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson
dr Samuel Johnson
3Nie jatrissyen pisze: (pn 19 cze 2023, 15:27) W sumie nie ma się czym chwalić, że jest się psychopatką , bo powiedzmy sobie szczerze, kto z chęcią rozpakowuje walizkę po wakacjach i czyta regulaminy pisane małym druczkiem?

Ale czytanie regulaminu na Wery baaardzo się chwali.

Millenials pozdrawia millenialsa i pyta, co tam pisujesz i co czytujesz?

Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"
Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"
Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"
4Cześć,
nie wiem, czy to forum dla psychopatów, ale witaj i baw się dobrze
nie wiem, czy to forum dla psychopatów, ale witaj i baw się dobrze

Mówcie mi Pegasus 
Miłek z Czarnego Lasu http://tvsfa.com/index.php/milek-z-czarnego-lasu/ FB: https://www.facebook.com/romek.pawlak

Miłek z Czarnego Lasu http://tvsfa.com/index.php/milek-z-czarnego-lasu/ FB: https://www.facebook.com/romek.pawlak
5Cześć,
Psychopatów u nas dostatek, a i milenialsów też nie brak
No a to, że w regulaminie jest taki zapis dowodzi tylko temu, jak dobry jest to regulamin. Napisany raz, a dobrze i nie trzeba co chwilę zmieniać
Także ten, rozgość się i dobrej zabawy
Psychopatów u nas dostatek, a i milenialsów też nie brak

No a to, że w regulaminie jest taki zapis dowodzi tylko temu, jak dobry jest to regulamin. Napisany raz, a dobrze i nie trzeba co chwilę zmieniać

Także ten, rozgość się i dobrej zabawy

Rem tene, verba sequentur (Trzymaj się tematu, a słowa przyjdą same)
Katon Starszy, zwany Cenzorem
Katon Starszy, zwany Cenzorem
6Ale ja jestem normalna!
żartuję
Witaj!

Alicja dogoniła Białego Królika... I ukradła mu zegarek.
7Cześć!

A jeszcze co do Regulaminów, chyba nikt ich pisać nie lubi.
Lubisz metal?
Szału nie robi... Ja czytam jeszcze etykiety produktów oraz instrukcje obsługi.

A jeszcze co do Regulaminów, chyba nikt ich pisać nie lubi.

Lubisz metal?

8Cześć
Czytasz regulamin to wprost cudownie. Jak chcesz wrzuć nam coś do poczytania. Powodzenia!

No one said that would be easy.
10Jestem tylko maluczkim kmiotkiem, co mi tam do wielkich TEGO Świata...staram się pisać prozą.Adrianna pisze: (pn 19 cze 2023, 15:47) Millenials pozdrawia millenialsa i pyta, co tam pisujesz i co czytujesz?
Czytam Fantasy i.. Prozę. Tak, wiem, jestem monotematyczna

11Zuuuch!

No to czekam na opowiadanko. Chętnie poczytam.
12O! wszystkie niezbędne składniki... psychopatia, Millenials, Metal, proza, Fantasy - Pisz kobieto szybko bo czekam bardzo