Witam, Navajero ante portas :)

1
Witam serdecznie :) Zaciekawiło mnie to forum, więc wszedłem. I nie, nie chcę się weryfikować ;)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

5
No, gdzie, co, jak?

Nie będzie nowego mięsa? Znowu trza wyskoczyć po karpia. Jak co roku...

Pozdro.
"Tymczasem zaś trzymajcie się ciepło i bądźcie dla siebie dobrzy".

Przedmowa - list do Czytelnika z "Zielonej mili" Stephena Kinga.

"Zawsze wiedziałem, że jestem cholernie wyjątkowy".

Damon Albarn

6
Witaj.

Nie weryfikować? Hmm...

Dziwne? Nie.

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

7
weber pisze:
Nie weryfikować? Hmm...

Dziwne? Nie.
No, ale mogę klaskać geniuszom pióra. Jak któryś zasłuży :P
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

8
Na pewno się ucieszą. Kilku się chyba znajdzie. Może nie przez duże "G", ale zawsze pozostaje inna litera. Czyż nie?
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

9
[wpada przez okno, turlając się po ziemi wśród odłamków szkła i unikając strzałów z zewnątrz. Uskakuje przed spadającym żerandolem, chowa się za filar]

Cześć! Rozgość się! Poozdraawiam!

[rzuca się w bok za doniczkę z paprotką, wbiegłszy na ścianę, odbija się, chwytając poręczy balkonu. Wspina się, unika strzałów i biegnie na korytarz]
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

10
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

12
No właśnie odmawiam poddania się weryfikacji po głębokim zastanowieniu :)
dr Samuel Johnson

13
Ale dlaczego? Preszysss...

To znaczy... Kulturalnie, miło i rodzinnie. Masz Wujcia Webera, Ciocię Winky i Patrena, który jest niesklasyfikowany. Czego chcieć więcej?

Pozdro.
"Tymczasem zaś trzymajcie się ciepło i bądźcie dla siebie dobrzy".

Przedmowa - list do Czytelnika z "Zielonej mili" Stephena Kinga.

"Zawsze wiedziałem, że jestem cholernie wyjątkowy".

Damon Albarn
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”