Nowa użyszkodniczka wita

1
Witam. Hitokiri jestem, z Forum Fahrenheita tu przypełzłam. Zaciekawiło mnie forum, a ponieważ jestem masochistką, pewnie niedługo wstawię tekst do zweryfikowania. Mam nadzieję, że się nie zawiodę i zrobicie mi masakrę ;)

2
Witam.

Z chęcią zweryfikuje Twój tekst. Przynajmniej na tyle na ile potrafię i na ile pozwoli mi czas.

Pozdrawiam.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

3
O Hito! Faktycznie masochistka :) Witaj :D
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

5
Masakrę możemy zrobić zawsze i wszędzie :lmao:

Witam na forum!

Dodane po 33 sekundach:

jeee że jest coś takiego jak "lmao" w emotach o_O

6
Testudos pisze:Czołem, czy kantem łysiny? Wybieraj.
Niech będzie, że czołem :P

Navajero pisze:O Hito! Faktycznie masochistka
O! Navajero jest wszędzoe :D

7
Nie, nie wszedzie, ale tu zrobiłem zwiad. Teraz może ruszyć na to forum Specnaz z Fahrenheita i oczyścić je z terrorystów i cyklistów:twisted:
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

9
[spada z góry na żyrandolu, który urywa się, pociągając za sobą pół dachu; unika spadających odłamków, odrzuca granat, chwyta dwa Colty, posyła serię strzałów w stronę okna, robi dwa salta, wbiega na ścianę i odbiwszy się od niej, wpada na balkon; tutaj unikając licznych strzałów, rozstawia transparent z napisem "WITAM I POZDRAWIAM"; następnie wyjmuje znikąd dwa olbrzymie miecze i rzuca się z góry w tłum wrogów]
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

12
Mnie daj, kochanie, mnie.

Dobra masakra nie jest zła. Już idę sobie zrobić herbatki.

I jedziemy z słodką mieszanką jawnego tygrysa, skaczącego pasikonika podlanego Weryfikiem lepszym niźli tuzin Um Thurman.

Pozdrawiam.
"Tymczasem zaś trzymajcie się ciepło i bądźcie dla siebie dobrzy".

Przedmowa - list do Czytelnika z "Zielonej mili" Stephena Kinga.

"Zawsze wiedziałem, że jestem cholernie wyjątkowy".

Damon Albarn

13
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

14
Masochistka? Co, gdzie...? [Wypluwa ogryzaną kość i biegnie radośnie przywitać gościa]

[Szczerzy zęby chwaląc się ostrymi kłami] Witamy w naszych skromnych progach [odsuwa nogą jakieś szczątki pod ławeczkę] i tego, w ogóle.

[Prowadzi do salonu, jednocześnie starając się ocenić wzrost, wagę, potencjał sensoryczny skóry, i dopasowuje już w myślach odpowiednie łańcuchy]

Heja.
Pozdrawiam
Nine

Dziewięć Języków - blog fantastyczny
Portfolio online

15
Cześć, Hito. :)

teraz będę mógł cię besztać na dwóch forach :P
Wszędzie dobrze, ale gdzie dwóch się bije, tam raki zimują.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”