Serdecznie witam brać pisarską.
Nie będzie tu żadnego elaboratu, a raczej protokół z zatrzymania
Imie: Damian
Zainteresowania: pisanie i wszystko co z tym związane, a ponadto historia, film, obserwowanie ludzi
Dlaczego tu jestem? Z potrzeby doskonalenia siebie i swojego warsztatu, choć w sumie na jedno wychodzi
Cel? Wydać książkę o tematyce fantasy - marzenie, ale któż wie?
PS. Trafiłem tu poszukując kolejnego konkursu literackiego, a znalazłem przystań pisarzy. To się nazywa szczęście. javascript:emoticon(':D')
Very Happy
Re: Hairoth wita
7Rozgość się. W apartamentach brak okien, ale za to ściany mięciutkie, klamki tylko od zewnątrz...Hairoth pisze: znalazłem przystań pisarzy.
Witamy nowego pensjonariusza! :jocolor:
P.S. Spisałeś Test-ament? :>
Re: Hairoth wita
10Serdecznie witam nowego padawana.
Imię: Eitai, Ada
Zainteresowania: dużo, rozległe, śpiew, jazz, kino, odrobina fotografii, rozmawianie z ludźmi, czytanie, poszerzanie sobie horyzontów, dołowanie (się), ocenianie tekstów, marzenia o tym, żeby napisać coś niezłego
Dlaczego tu jestem: żeby zabijać i dowiedzieć się, czy robię to z klasą, czy też raczej zostały mi podrzędne horrory z dużą ilością keczupu
Cel: podszkolić się
Trafiłam tu: przez znajomą. Byłam zmęczona dusznymi fanfikszonistami, więc, gdy tylko wspomniano mi o Fikatorium, od razu tu przybiegłam, w pośpiechu przygładzając co bardziej odstające kosmyki.
Krematorium - 2. drzwi na lewo. Te różowe, puchate, zgadza się.
Imię: Eitai, Ada
Zainteresowania: dużo, rozległe, śpiew, jazz, kino, odrobina fotografii, rozmawianie z ludźmi, czytanie, poszerzanie sobie horyzontów, dołowanie (się), ocenianie tekstów, marzenia o tym, żeby napisać coś niezłego
Dlaczego tu jestem: żeby zabijać i dowiedzieć się, czy robię to z klasą, czy też raczej zostały mi podrzędne horrory z dużą ilością keczupu
Cel: podszkolić się
Trafiłam tu: przez znajomą. Byłam zmęczona dusznymi fanfikszonistami, więc, gdy tylko wspomniano mi o Fikatorium, od razu tu przybiegłam, w pośpiechu przygładzając co bardziej odstające kosmyki.
Krematorium - 2. drzwi na lewo. Te różowe, puchate, zgadza się.
"Tymczasem zaś trzymajcie się ciepło i bądźcie dla siebie dobrzy".
Przedmowa - list do Czytelnika z "Zielonej mili" Stephena Kinga.
"Zawsze wiedziałem, że jestem cholernie wyjątkowy".
Damon Albarn
Przedmowa - list do Czytelnika z "Zielonej mili" Stephena Kinga.
"Zawsze wiedziałem, że jestem cholernie wyjątkowy".
Damon Albarn
11
Wita cię także winky i jej zwariowana Muza. (Chciałaś chyba rzec: zwariowana winky i jej piękna Muza. <wywala jęzor>)
Imię: winky vide Joanna (za wszelkie Asie, Joasie itp. ucina po jednym palcu aż do wyczerpania)
Zainteresowania: skrytobójstwa, zamachy, morder... KHM! pisarstwo, lenistwo (to wręcz moja pasja) i wąchanie kffiatkuf - chodzi oczywiście o te, które sadzicie w opowiadaniach
Dlaczego tu jestem? A cholera wie... przypałętałam się i już zostałam.
Cel? ZABIć ICH WSZYSTKICH!
(Ja też, a co!
Imię: Kozica
Zainteresowania: pisarstwo. No i trochę rysowanie. Ale w Akademii uczono mnie (dopóki mnie nie wywalili), że każda muza może się specjalizować tylko w jednej dziedzinie.
Dlaczego tu jestem? Wszystko przez winky... ><"
Cel? Przeszkadzać winky?)
Imię: winky vide Joanna (za wszelkie Asie, Joasie itp. ucina po jednym palcu aż do wyczerpania)
Zainteresowania: skrytobójstwa, zamachy, morder... KHM! pisarstwo, lenistwo (to wręcz moja pasja) i wąchanie kffiatkuf - chodzi oczywiście o te, które sadzicie w opowiadaniach

Dlaczego tu jestem? A cholera wie... przypałętałam się i już zostałam.
Cel? ZABIć ICH WSZYSTKICH!
(Ja też, a co!
Imię: Kozica
Zainteresowania: pisarstwo. No i trochę rysowanie. Ale w Akademii uczono mnie (dopóki mnie nie wywalili), że każda muza może się specjalizować tylko w jednej dziedzinie.
Dlaczego tu jestem? Wszystko przez winky... ><"
Cel? Przeszkadzać winky?)
Z powarzaniem, łynki i Móza.
[img]http://img444.imageshack.us/img444/8180/muzamtrxxw7.th.jpg[/img]
לא תקחו אותי - אני חופשי
[img]http://img444.imageshack.us/img444/8180/muzamtrxxw7.th.jpg[/img]
לא תקחו אותי - אני חופשי