Cześć wszystkim

1
Hej :).

Zarejestrowałem się, bo forum wydało mi się ciekawe. Nadal się wydaje :P.

Od kilku lat jestem zainteresowany tworzeniem książek, jednak nigdy nie udawało mi się żadnej skończyć. Ostatnio czasy się zmieniły, kiedy dorosłem i w końcu skończyłem jedno z 'dzieł'. Jakoś nie wyszło za dobrze, może wkrótce zdecyduję się je wstawić, choć boję się za ostrej krytyki :P. Piszę przede wszystkim dla siebie i tworzę sagę kryminału przeplatanego z cechami science fiction na podstawie przede wszystkim prawdziwych osób, które znam ;).

Coś o sobie ? Mam 18 lat, zaraz matura :P Jestem umysłem ścisłym, profil klasy mat-fiz-info, a pomimo to jakoś pisanie weszło mi w skórę, stało się moim hobby. Po za tym jestem zapalonym kibicem piłki nożnej i lubię sobie pograć w Football Managera, ciekawe czy kogokolwiek znajdę tutaj kogoś takiego ;p :wink: kręci mnie taktyka piłkarska i wszystko co związane z tym (szkolenie, treningi).

Największe marzenie ? Stać się trenerem piłkarskim.

Zarejestrowałem się, bo uważam, że to ciekawe forum, można poczytać, pooceniać, może czegoś się nauczyć w 'nowym środowisku' :wink: a może nawet wstawić własną powieść w przyszłości.

Cześć wszystkim : - )

2
nie wyszło za dobrze, może wkrótce zdecyduję się je wstawić, choć boję się za ostrej krytyki Razz.
Bój się, bój! AHAHAHAHA!

Witaj, wkrótce zostaniesz pobłogosławiony rozżarzonym żelazem! Poczuj bóóól!

Słucham mamusiu...? Odłożyć pogrzebacz? Taak, już...

Więc z błogosławieństwa nici. Przepraszam.

Czołem i kantem łysiny!
Are you man enough to hold the gun?

7
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

8
Umysł ścisły? Też to jakiś pomysł na życie.

Witam.
"Tymczasem zaś trzymajcie się ciepło i bądźcie dla siebie dobrzy".

Przedmowa - list do Czytelnika z "Zielonej mili" Stephena Kinga.

"Zawsze wiedziałem, że jestem cholernie wyjątkowy".

Damon Albarn
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”