Witam Wszystkich

1
Mój nick pochodzi od mojego imienia więc myślę, że jest ono dla wszystkich Was oczywiste. Mam 20 lat i mieszkam w małopolsce. Znalazłam to forum i postanowiłam się zarejestrować, ponieważ od jakiegoś czasu coś tam piszę. Bardzo bym chciała, aby ktoś obcy ocenił moje opowiadania, abym wiedziała czy choć trochę mają sens. Aktualnie studiuje filologię angielską, mimo ze nie jest ona związana z pisanie, choć tak na prawdę musimy wiele wypracowań napisać, aby zaliczyć semestr. Zawsze bardzo lubiłam czytać książki i pewnie to natchnęło mnie, aby spróbować napisać coś swojego.

Myślę, że tyle o mnie wystarczy, bo niestety nie należę do osób, które lubią o sobie mówić.

2
Witaj.

Choinek tymczasowo zabrakło, ale jest herbata i szklanica (nie jedna) rumu, by ogrzać zimowe wieczory.

Idę słuchać melodii, którą śpiewa wiatr.

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

4
witamy, witamy.......

widziałem jeszcze buteleczkę wytwornego Bordeaux, rocznik '88....baaardzo dobry rok....

leżała w piwnicy obok tych....uuups, przepraszam, sie zapomniałem :D
jestem, więc pisze...

Jedni myślą, że piszą. Drudzy piszą, że myślą.

5
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

8
Cóż, ja bym się trochę takiego przywitania zlękła ^^. Ja byłam jedynie pytana o rozmiar buta.

Ot, po prostu: witam.
o tych, którzy się rzucali przypalonym ciastem.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”