WITAJDZIE LUDKOWIE I LUDZISKA 1 autor: <Mariusz> Kmiotek Witam Was wszystkich gorąco w ten... brrrr zimny dzień Jestem Mariusz i jestem AA znaczy Anonimowym autorem a właściwie do AA trzeba dodać jeszcze N jak nieudolnym:) Popisze sobie u Was jeśli można Pozdrawiam Cytujśr 09 sty 2008, 15:41
2 autor: Testudos Zasłużony WitajDZIe? Ciekawe Czołem i kantem łysiny, o! Are you man enough to hold the gun? Cytujśr 09 sty 2008, 15:46
3 autor: Weber Zasłużony Witam jako UA. Skrót rozwiń jak chcesz. Pozdro. Po to upadamy żeby powstać. Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy. Cytujśr 09 sty 2008, 15:51
5 autor: Lan Imperator witam serdecznie "Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem". "Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu". - Nieśmiertelny S.J. Lec Cytujśr 09 sty 2008, 18:06
6 autor: Hairoth Pisarz domowy witamy, witamy....... jestem, więc pisze... Jedni myślą, że piszą. Drudzy piszą, że myślą. Cytujśr 09 sty 2008, 18:45
7 autor: Obywatelka AM Zasłużony <zastanawia się, czy jest ludkiem czy ludziskiem> Hm, witam Cię jako ludź Cytujśr 09 sty 2008, 19:39