Witam wszystkich serdecznie.
Jestem 20-letnim Poznaniakiem (szlag, jakbym mowil "jestem emerytem z Poznania"). Od kilku lat staram się pisać opowiadania. Narazie jestem jednym z pisarzy pewnego tekstowego MMORPG, - od czegoś trzeba zacząć, chociazby od opisywania swiata, spisywania nieistniejacych kronik itp.
Nie proszę wyryfikatorów o wyrozumiałość. O nie. O coś zupełnie innego. Czepiajcie się każdego przecinka, kążdego błędu stylistycznego i logicznego. Zwłaszcza logicznego bo to moją pięta achilesowa niestety.
Poza klawiaturą i monitorem to mam "jakieś" życie. Zaoczne technikum, dziewczyna, muzyka którą lubię tj. rock, troche metalu, jazz, ska oraz utwory Yankovica...
3
Oby, bo tylko na nich mi zależy. Nie lubię jak ktoś mówi "może być" bez argumentów, albo czepianie isę jednej rzeczy przez dobre kilka linijek, ba, jeszcze chamskim tonem. żenada. Kompleksy tacy ludzie mają czy jak? Wytyka się błąd, opcjonalnie mozna powiedziec jak trzeba zrobić by było dobrze i tyle. Wrzucę narazie tekst z którego może nie jestem bardzo dumny, tylko porpstu chcę pokazać z kim macie do czynienia. ALe mamy jeszcze wieeeeele lat ze sobą by poznać wspólny warsztat pisarski, by wzajemnie się wspierać. Rynek czeka na nas.
4
Krytyka...? 
<idzie ostrzyć topory>
Witaj, witaj, szykuj się na BóóóóóL!
Zginiesz marnie! Spłoooniesz na weryfikatroskim stosie!
Trafisz do krematorium! Resztki twojego ciała zmienią się w sadzę i pył!
Taaak! Przeżyją tylko najtwardsi! Tylko oni!
A więc, pytam się ciebie...
Synu, czy jesteś ze STALI?!
/zignoruj mnie/

<idzie ostrzyć topory>
Witaj, witaj, szykuj się na BóóóóóL!
Zginiesz marnie! Spłoooniesz na weryfikatroskim stosie!
Trafisz do krematorium! Resztki twojego ciała zmienią się w sadzę i pył!
Taaak! Przeżyją tylko najtwardsi! Tylko oni!
A więc, pytam się ciebie...
Synu, czy jesteś ze STALI?!
/zignoruj mnie/
Are you man enough to hold the gun?
5
Heh, nie trafiłeś na kolesia który będzie płakał w kacie bo go ktoś skrytykował. Po pierwsze, piszę bo lubię. Nie, kocham pisać. Po drugie, krytyka tylko mi pomoże, prawda? Jesteście weryfikatorami od miesięcy, jeśli nie od lat i pomogliście wielu pisarzom. Owszem, pewnie niektórzy zrezygnowali, ale skoro nie chcieli słuchać krytyki...
Re: Crom
6O, tak, o, tak.
"Poznaniak" z małej litery. I "mówił".
"Na razie", bez przecinka po "MMORPG", "chociażby", "świata", "nieistniejących".
Przecinek przed "bo", "niestety", "którą", "tj.". "Trochę", moja".
Dobra, wiem, czepiam się. Sam chciałeś.
Chociaż nie. Chciałeś Weryfików. A, to nie, pardon.
Nie, na poważnie. Jazz - fajnie (jakie to cudowne słowo, tak bajdełej...). Miło Cię poznać. Rozgość się.
Pozdrawiam.
Jestem 20-letnim Poznaniakiem (szlag, jakbym mowil "jestem emerytem z Poznania").
"Poznaniak" z małej litery. I "mówił".
Narazie jestem jednym z pisarzy pewnego tekstowego MMORPG, - od czegoś trzeba zacząć, chociazby od opisywania swiata, spisywania nieistniejacych kronik itp.
"Na razie", bez przecinka po "MMORPG", "chociażby", "świata", "nieistniejących".
Zwłaszcza logicznego bo to moją pięta achilesowa niestety.
Poza klawiaturą i monitorem to mam "jakieś" życie. Zaoczne technikum, dziewczyna, muzyka którą lubię tj. rock, troche metalu, jazz, ska oraz utwory Yankovica...
Przecinek przed "bo", "niestety", "którą", "tj.". "Trochę", moja".
Dobra, wiem, czepiam się. Sam chciałeś.

Chociaż nie. Chciałeś Weryfików. A, to nie, pardon.
Nie, na poważnie. Jazz - fajnie (jakie to cudowne słowo, tak bajdełej...). Miło Cię poznać. Rozgość się.
Pozdrawiam.
"Tymczasem zaś trzymajcie się ciepło i bądźcie dla siebie dobrzy".
Przedmowa - list do Czytelnika z "Zielonej mili" Stephena Kinga.
"Zawsze wiedziałem, że jestem cholernie wyjątkowy".
Damon Albarn
Damon Albarn
9
Witam serdecznie
Eitai nie miej kompleksów - jesteś wspaniałym weryfikatorem, choć nim nie jesteś
Eitai nie miej kompleksów - jesteś wspaniałym weryfikatorem, choć nim nie jesteś

"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".
"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".
- Nieśmiertelny S.J. Lec
"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".
- Nieśmiertelny S.J. Lec
10
Lan pisze:Eitai nie miej kompleksów - jesteś wspaniałym weryfikatorem, choć nim nie jesteś
Dobrze powiedziane, Lan XD Dzięki

"Tymczasem zaś trzymajcie się ciepło i bądźcie dla siebie dobrzy".
Damon Albarn
Damon Albarn
11
Witaj Crom pośród nas. Witam Cię tym bardziej serdecznie, że stażem nie jestem już taki młody, a to dzięki Tobie i Kasi Potacie
A skoro Testudos ostrzy topory, to będzie "dżezzz"
(Testudos może pożyczyć Ci widelec, a konkretniej - Trójząb Panicznego Strachu [stary dobry Morrowind]???)

A skoro Testudos ostrzy topory, to będzie "dżezzz"

(Testudos może pożyczyć Ci widelec, a konkretniej - Trójząb Panicznego Strachu [stary dobry Morrowind]???)
Huginn ok Muninn flięga hverian dag
i??rmungrund yfir;
óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,
þó si??mk meirr um Muninn.
-------------------------------------------------------
Witajcie w Kraju Umarłych!
Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!
A marzenia i sny...
Spełni Wielki Papier!!!
i??rmungrund yfir;
óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,
þó si??mk meirr um Muninn.