Ja, dziecko Ryszarda i Doroty, narodzone z woli boskiej dnia 01.04.1983 w stolicy Wielkopolski. Ukończono: podstawówke im. Bohaterów Monte Cassino w Poznaniu, liceum im. Klaudyny Potockiej j.w., kończę właśnie Politechnikę Poznańską, wydział Budowy Maszyn i Zarządzania kierunek Zarządzanie i Inżynieria Produkcji, specjalnosc Ekoinżynieria. Stan cywilny - wolny. Wzrost 175 cm, oczy niebieskie, włosy blond. Rozmiar buta 40, rozmiar ubrania XL, obwód głowy (wiem, bo była mieżona do biretu) 57cm. Ulubiony kolor czarny, ulubiona potrawa - pomidorówka, ulubione zwierze - szczur, ulubiony aktor Johnny Depp, ulubiona aktorka - Queen Latifah, ulubiony poisenkarz: Him, ulubiona piosenkarka Chrzanowska, ulubiony pisarz - nie ma miejsca żeby wymieniać. Czy uważacie, że znacie mnie już na tyle dobrze, żeby raczyć tolerować moje istnienie na tym forum? Jak tak - witam. jak nie - przykro mi, nie dbam o to

Przedstaw się w odpowiednim dziale:
- Przed napisaniem tekstu, przedstaw się w odpowiednim dziale - inaczej Twoje wypowiedzi będą usuwane, a Ty karany ostrzeżeniami, wszak nieładnie rozmawiać z kimś, kogo nie znamy. => faszyzm - straszna rzecz