Ave!

1
Jak mus to przymus... i inne gestapo...

Ja, dziecko Ryszarda i Doroty, narodzone z woli boskiej dnia 01.04.1983 w stolicy Wielkopolski. Ukończono: podstawówke im. Bohaterów Monte Cassino w Poznaniu, liceum im. Klaudyny Potockiej j.w., kończę właśnie Politechnikę Poznańską, wydział Budowy Maszyn i Zarządzania kierunek Zarządzanie i Inżynieria Produkcji, specjalnosc Ekoinżynieria. Stan cywilny - wolny. Wzrost 175 cm, oczy niebieskie, włosy blond. Rozmiar buta 40, rozmiar ubrania XL, obwód głowy (wiem, bo była mieżona do biretu) 57cm. Ulubiony kolor czarny, ulubiona potrawa - pomidorówka, ulubione zwierze - szczur, ulubiony aktor Johnny Depp, ulubiona aktorka - Queen Latifah, ulubiony poisenkarz: Him, ulubiona piosenkarka Chrzanowska, ulubiony pisarz - nie ma miejsca żeby wymieniać. Czy uważacie, że znacie mnie już na tyle dobrze, żeby raczyć tolerować moje istnienie na tym forum? Jak tak - witam. jak nie - przykro mi, nie dbam o to :)

Przedstaw się w odpowiednim dziale:

- Przed napisaniem tekstu, przedstaw się w odpowiednim dziale - inaczej Twoje wypowiedzi będą usuwane, a Ty karany ostrzeżeniami, wszak nieładnie rozmawiać z kimś, kogo nie znamy. => faszyzm - straszna rzecz

2
Mam tak samo wielki łeb!

Wzrost 160cm, oczy żółto-zielono-niebiesko-brązowe (poważnie!), włosy ciemny blond. Rozmiar buta... Szerokość 43, długość 41, więc noszę 43. Ulubiony kolor - czarny. Ulubiona potrawa - budyń z pokruszonych cegieł.

Dzień dobry!
Are you man enough to hold the gun?

3
Ja du hast recht, das ist Gestapo und Ich bin Kriminalkommissar.

Teraz do rzeczy.

Witam w naszych skromnych progach. Nieskromnych też.

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

4
Jako, że nie można edytować swoich postów - wiem, że mierzyć się pisze przez RZ od miary. Więc można sobie darować potencjalne prztyczki. tak to już jest, jak się w pędzie do zaspokajania regulaminu człowiek przepalcuje....

5
Głowy rozmiaru nie znam, jakieś 160 cm wzrostu, buty od 37 do 39, oczy niebiesko-zielone, włosy ciemny blond (z grzywką), okulary noszę, ulubionego koloru nie mam, ale przepadam za czarnym, zielonym, niebieskim oraz białym. Też lubię pomidorową, i sałatkę grecką, i mozarellę oraz fetę. Czekoladę tysz. Ulubieni aktorzy? Johnny Depp, Keira Knightley?

Oj, darujmy sobie. Heja.

6
Haugh!!
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)

7
Jedyny syn swoich rodziców, urodzony w ubiegłym wieku, w szpitalu, absolwent szkół niższych i wyższych, posiadacz stanu cywilnego i co najmniej jednego potomka oraz ubrania, butów, głowy, włosów (kwestionowane przez małżonkę), świnki morskiej; wszystkożerny, ulubiony aktor – ja sam, pisarz – nie powiem, ulubione zajęcie – leżenie (wg małżonki).

Witaj! :faja:

9
Ja sem jest Czech prosto z ziem zaboru czeskiego w Małej Polszcze. (A cu,, zabraliśmy wam więcej niż Cieszyyy --- my się ;]).

Jestem nie jedynym synem nie jedynych w kraju tym rodziców i mam zabawki pod ścianą :) Ale głośników z kurzu nie obcieram, a miecze i inne zabawki czasem z krwi (własnej. A mam mówić, żeby nie bawić się ostrem).
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!

10
Witam, szczególnie, że tak ciężko było Ci sklecić te kilka zdań i dostosować się do regulaminu. Wiem, wiem, okropność. Ale cóż, w niektórych miejscach panują jakieś zasady (a fe!)

11
Nawet gdybyśmy byli Gestappo to Ty wyglądasz jak z Hitlerjugend :P

Witam Cię, sporo nas łączy. Również mam oczy niebieskie, sporą głowę i znajduje Johna Deppa najlepszym aktorem holyłudu. To tyle. Pozdrawiam

12
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”