Witam wszystkich. Jestem Silje, chociaz na chrzcie świętym dano mi Beata Anna. Mam 18 lat[ no dobra, to kwestia szesciu dni...], mieszkam we Wrocławiu. Uwielbiam pisać- głównie fantastykę, chociaz czasem zdarzy się tez jakis erotyk;) Interesuje sie zjawiskami paranormalnymi, parapsychologią i historią drugiej wojny światowej, Uprzedzma- robie w postach masę literówek.
Dziekuję za uwagę.
Sil
6
Jestem. Przybyłem.
A, huginna szukacie? To przepraszam.
Tak swoją drogą...
UWAGA! NIEMCE! DO OKOPU!
<żeby wszystko wyglądało naturalnie dobywa MP40 i pakuje sobie serię w brzuch, po czym stacza się do radzieckich transzei>
W...W-witam...
<odgłosy z oddali>
Tego tibiot nie wybaczu...!
A, huginna szukacie? To przepraszam.
Tak swoją drogą...
UWAGA! NIEMCE! DO OKOPU!
<żeby wszystko wyglądało naturalnie dobywa MP40 i pakuje sobie serię w brzuch, po czym stacza się do radzieckich transzei>
W...W-witam...
<odgłosy z oddali>
Tego tibiot nie wybaczu...!
Are you man enough to hold the gun?
8
. O nie, teksty mam zawsze solidnie popoprawiane i zbetowane. A z wyrobieniem się- cóż, "działam" na forach od trzech lat i niezmiennie robie literowki. Po prostu nigdy nie patrze na monitor gdy piszę. Często tez siadam bez okularów do komputera i cóz...przy wadzie -4 mozna lekko nie widziec obrazu na monitorze;) Jestem nieprzeciętna bałaganiara i nigdy nie wiem, gdzie polozyłam bryle.Jeśli chodzi o literówki - wyrobisz się. Byle nie w tekstach, które dajesz do oceny?
9
O, ja teżPo prostu nigdy nie patrze na monitor gdy piszę.

O, -4? Mam podobną! XDprzy wadzie -4 mozna lekko nie widziec obrazu na monitorze
I astygmatyzm do tego. Ale na ekranie nic nie widzę bez okularów. No, jeśli się wyciągnę i będę spoglądał z odległości 15cm, to coś tam majaczy... ;P
żeby widzieć bez okularów, to literki muszą mieć tak 2-3cm ;D
Teraz czekamy na aktywność w innych działach

Are you man enough to hold the gun?
11
Witaj Silje nie jesteś jedyna z literówką w tle mnie też to całe życie jakoś prześladuje nie nosze może okularów ale staram sie szybko spisać co myślę a że wolniej pisze niż myślę zjadam czy przekręcam wyrazy za co z góry przepraszam.A zainteresowania mamy podobne może kiedyś gdzieś podyskutujemy sobie 

Najwazniejsze jest nie widoczne dla oczu,ale serce widzi wszystko!!
14
ja nie patrze na klawiszeTestudos pisze:O, ja teżsilie pisze:Po prostu nigdy nie patrze na monitor gdy piszę.![]()

sil i test sa niewidomi na krótkich dystasach, ja na długich - dobrze, ze metro jest jednoliniowe i nie ma numerków

cześć sil.
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.