Dzien dobry. nazywma sie Czesio...eee..znaczy- Silje;)

1
Witam wszystkich. Jestem Silje, chociaz na chrzcie świętym dano mi Beata Anna. Mam 18 lat[ no dobra, to kwestia szesciu dni...], mieszkam we Wrocławiu. Uwielbiam pisać- głównie fantastykę, chociaz czasem zdarzy się tez jakis erotyk;) Interesuje sie zjawiskami paranormalnymi, parapsychologią i historią drugiej wojny światowej, Uprzedzma- robie w postach masę literówek.

Dziekuję za uwagę.

Sil
Obrazek

2
Witam.

II wojna światowa? O, fajnie. Wszystko gra.

Już Cię lubię.

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

4
Witam!

Uważaj na nisko latające łopaty (gdzie się podział huginn????). Po co od razu para? Sama psychologia wydaje mi się wystarczająco z kosmosu:) Ale to tak przy bliższym poznaniu;)

Pozdrawiam

kognitywna

6
Jestem. Przybyłem.

A, huginna szukacie? To przepraszam.

Tak swoją drogą...

UWAGA! NIEMCE! DO OKOPU!

<żeby wszystko wyglądało naturalnie dobywa MP40 i pakuje sobie serię w brzuch, po czym stacza się do radzieckich transzei>

W...W-witam...

<odgłosy z oddali>

Tego tibiot nie wybaczu...!
Are you man enough to hold the gun?

7
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

8
Jeśli chodzi o literówki - wyrobisz się. Byle nie w tekstach, które dajesz do oceny?
. O nie, teksty mam zawsze solidnie popoprawiane i zbetowane. A z wyrobieniem się- cóż, "działam" na forach od trzech lat i niezmiennie robie literowki. Po prostu nigdy nie patrze na monitor gdy piszę. Często tez siadam bez okularów do komputera i cóz...przy wadzie -4 mozna lekko nie widziec obrazu na monitorze;) Jestem nieprzeciętna bałaganiara i nigdy nie wiem, gdzie polozyłam bryle.
Obrazek

9
Po prostu nigdy nie patrze na monitor gdy piszę.
O, ja też ;)

przy wadzie -4 mozna lekko nie widziec obrazu na monitorze
O, -4? Mam podobną! XD

I astygmatyzm do tego. Ale na ekranie nic nie widzę bez okularów. No, jeśli się wyciągnę i będę spoglądał z odległości 15cm, to coś tam majaczy... ;P

żeby widzieć bez okularów, to literki muszą mieć tak 2-3cm ;D

Teraz czekamy na aktywność w innych działach ;)
Are you man enough to hold the gun?

11
Witaj Silje nie jesteś jedyna z literówką w tle mnie też to całe życie jakoś prześladuje nie nosze może okularów ale staram sie szybko spisać co myślę a że wolniej pisze niż myślę zjadam czy przekręcam wyrazy za co z góry przepraszam.A zainteresowania mamy podobne może kiedyś gdzieś podyskutujemy sobie :)
Najwazniejsze jest nie widoczne dla oczu,ale serce widzi wszystko!!

12
Hejka.

Miłej zabawy życzę.
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)

13
Ja mam -6 na obu okach :D . I bez bryloków to u mnie koniec świata już, nawet literek na klawiaturze nie widzę :D .

Witam i pozdrawiam wszystkich wzrokowo ułomnych :D .
Jak ja nie lubię początków. Czemu zawsze są takie trudne?

14
Testudos pisze:
silie pisze:Po prostu nigdy nie patrze na monitor gdy piszę.
O, ja też ;)
ja nie patrze na klawisze :)

sil i test sa niewidomi na krótkich dystasach, ja na długich - dobrze, ze metro jest jednoliniowe i nie ma numerków :)

cześć sil.
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

15
Witaj :)

parapsychologia i zjawiska paranormalne to baaardzo interesujący temat:) kiedys sama sie tym zajmowalam tak troszeczke.

gorąco pozdrawiam :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”