hej...

1
Witam!

ewuliczka człowiek o nieciekawym wyglądzie, ale o dużej wyobraźni. Piszę od Dość dawna, zazwyczaj niestety zazwyczaj nie kończę. No chyba, że ktoś mi nóż do gardła przystawi ;p

Pozdrawiam

ewuliczka

2
Witaj w krainie przystawionych do gardła noży.

Tutaj wszystko się kończy i zaczyna.

Chyba, że się mylę.

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

5
Noże? Brzytwy?

Phi.

Pospolite.

Co powiesz na...

<zagląda do swojego Tajemniczego i Mrocznego Bojlera>

Znak drogowy? Sztacheta...? Deska klozetowa? Instrukcja obsługi łyżki? O, przedłużacz! Skąd on tu...? I wściekły, genetycznie zmutowany skunks!

Więc jak...?
Are you man enough to hold the gun?

6
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

9
 - I co? To jest realizm - profesor wyglądał na wkurzonego - zapałką chcesz zabijać ludzi, to nie poważne.

- Pan nie wierzy, że można tak niesztandarowym przedmiotem zabić?

- Kwestia mojej wiary jest drugorzędna, wiara czytelnika się liczy, a w podcinanie gardła zapałką nie uwierzy - profesor pozostał wzburzony.

Tomasz wyciągnął z kieszonki koszuli zaostrzoną zapałkę i wyciągnął ją przed oczy profesora. Mina profesora natychmiast uległa zmianie na wyraźnie zaskoczoną. Po sekundzie szybkim ruchem Tomasz przyłożył zapałkę do tętnicy szyjnej profesora i powoli wycedził:

- Pan dalej raczy wątpić?

- Yhky - profesor głośno przełknął ślinę.
Manveru

10
Możesz liczyć na nas i nasze noże ;)

Witam.
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)

11
Oj tak, narzędzi tortur, pozwalających zachować dyscyplinę i wieczną inspirację, jest ci u nas dostatek :D .

Witam.
Jak ja nie lubię początków. Czemu zawsze są takie trudne?

12
-Noże w Dłoń ! ! ! - Krzyknął.

-A patyk może być?- szepnął jeden wojownik.

-Hmm... Ruszajmy. Tylko na kogo?

Siemka!
Aktualnie próbuje napisać : "Obrońcy Tajemnic".
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”