Zakrecony jest ten świat...

1
Witajcie wszyscy jestem tutaj nowa i nie bardzo orientuje sie w zasadach jakie tu rządzą napisałam wiadomość na jednym poście i dostałam ostrzeżenie karne Jak sie zalogować by moje posty były przyjmowane??

Jeśli ktoś ma podobne problemy jak ja zapraszam może razem uda nam sie pokonać przeszkody i stać sie pisarzami spełniając swoje pasje i marzenia :D
Najwazniejsze jest nie widoczne dla oczu,ale serce widzi wszystko!!

3
Albo poczytać opis na górze forum: "Zarejestrowawszy się na forum, przedstaw się w odpowiednim dziale":)

Witam i pozdrawiam

kognitywna

5
regulamin przeczytałam i tutaj sie przedstawiłam pytanie tylko czy dobry dział na to wybrałam bo jeśli sie pomyliłam wskażcie mi prawidłowy dział a tam sie niezwłocznie przedstawię

8
Witam wiem już więcej od ostatniej wizyty tutaj i zapraszam zainteresowanych do czytelni i do odwiedzenia posta mojego autorstwa może kogoś on zainteresuje

Tytul Nosi Prosty książki i ich wpływ na nasze zycie...

skłania do przemyśleń jaki wpływ maja książki przez nas czasem pochłaniane a czasem na wstępie odkładane na półkę bo nie są warte straty czasu na ich czytanie :D

9
Trochę późno, ale zawsze:

Aloha, przybyszu.

Czuj się jak u siebie.
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)

10
Witam
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

12
<wyciaga kredki>

Jacku, już idę. Proszę.

<dorysowuje Jackowi Kapelusz>

ładny? Wiem, trochę nieładnie, ale na tynku zakrzepła krew, trudno się maluje.

Witam! Cześć, czołem, kantem łysiny i kanciastą kulą! Miło mi!
Are you man enough to hold the gun?

14
Hej!

Nie zgadzam się z opinią o urodzeniu się pisarzem. Każdy kto chce zostać pisarzem musi mieć troche talentu do tego ale on nie rodzi się pisarzem. Trzeba trenować. To tylko moja opinia.
Aktualnie próbuje napisać : "Obrońcy Tajemnic".
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”