Witojcież :)

1
Witam :)

Nazywam się Bartłomiej a na forum trafiłem z czystego przypadku, ot dziwne natchnienie w googlach.

Pisaniem zajmuje się od czasów gimnazjum, chociaż początki były naprawdę smutne. Myślę, że teraz jest już lepiej, no chociaż to ocenią czytelnicy. Zajmuję się głównie fantastyką, jednak mój umysł spłodził swego czasu kilka opowiadań, które można by nazwać moralitetami, a które ukazały się w lokalnej prasie (ale takiej naprawdę niskonakładowej, chyba 600 egzemplarzy)

Aktualnie studiuję Polonistykę z Informacją Naukową. zawsze to jakaś pomoc w pisaniu, chociaż nie ma co przeceniać kierunku, bowiem i tak główna praca spada na własne poszukiwania wiedzy.

Mieszkam na pięknym śląsku Cieszyńskim, gdzie hanysy jeżdżą na weekendy a pepy na handel. 8)

Postaram się udzielać na forum i dowiedzieć na temat warsztatu ile tylko będzie sie dało :)

Pozdrawiam

Bartłomiej "Bioły" Urbański

3
Witam serdecznie

przy okazji, zapraszam do rozbudowywania warsztatu ;)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

5
Jaką znowu nerwową atmosferę?!

Przygotowuję ludzi do tutejszych warunków. Wiesz, ile osób dzięki mnie jeszcze żyje?

Co z tego, że rzucałem im po miesiącu tomahawkiem w plecy! Co z tego?!

Miesiąc lepszy niż trzy tygodnie, prawda?
Are you man enough to hold the gun?

7
Czołem, nikt ci nie ukradnie butów.

Nikt nie kradnie butów rozmiar 52, więc nie mam się o co martwić :)

Co z tego, że rzucałem im po miesiącu tomahawkiem w plecy

Względem tomahawka to nie wiem jaką taktykę przyjąć, ale skoro mam jeszcze miesiąc to luz. :)

Pozdrawiam

8
Nikt nie kradnie butów rozmiar 52, więc nie mam się o co martwić Smile
Większy but = więcej surowca = więcej zupy.

Coś dodać? ;P

Względem tomahawka to nie wiem jaką taktykę przyjąć, ale skoro mam jeszcze miesiąc to luz.
Polecam nie spać, mieć oczy dookoła głowy i chodzić w zbroi. Ale i na to coś poradzę...

<obraca w dłoniach pocisk moździerzowy>

9
Testudos, przecież pisałeś o skarpetkach! Przecież im większy rozmiar, tym więcej skarpetek w normalnych rozmiarach da się uszyć:D Chociaż nie wiem, czy są u nas tacy eksperci, co potrafią ukraść skarpetki, nie ruszając butów:P I czy mamy takich samobójców (bądź narkomanów), co to nie potrafią przejść spokojnie koło pary znoszonych skarpetek...

Ojej, to mój miesiąc niedługo się skończy! :shock:

Pozdrawiam

kognitywna

Dodane po 52 sekundach:

A, właśnie, przepraszam: witam:D Zapomniałam, że w tym wątku się jeszcze nie udzielałam;)

10
Kognitywna, dobijaj do 100 postów i masz immunitet ^^

Pisałem o skarpetach, ale jak skarpetę kradnę, to w końcu muszę podeszwę odciąć, nie? Im większa, tym lepsza, prawda?

I nie widziałaś tych moich zasłonek na okno ze skarpet? Naprawdę? Pokazać?

11
Ojej, czy mam to potraktować jak zaproszenie?:D Mmm... :twisted:

Z tym dobiciem do stu to całkiem realne. Jejku, trochę ponad dwa tygodnie i taki wynik... To forum wciąga lepiej niż chodzenie po bagnach:D

Uważajcie, Nowicjusze!

Pozdrawiam

kognitywna

żadne zaproszenie, moje toporki odbijają się od osób mających więcej niż 100 postów. Chciałem się zabezpieczyć, aby nikt nie zabił mnie własną bronią. Ale jak będę chciał naprawdę zatłuc, to mam potężny Wymazywacz Postów! - wasz walnięty Testudos

13
Aaaaa! Pierwszy raz widzę czerwoną czcionkę w swoim poście! Aaaaa! Wystraszyłeś mnie, już myślałam, że coś przeskrobałam:P

Pozdrawiam

kognitywna

Gwoli ścisłości, to jest kolor brązowy ^^ - Testudos

14
Hejka!

Eee mi jeszcze został pół miesiąca. Zbuduje sobie zamek i postawie strażników na straży. Nikt mi skarpet nie ukradnie! :twisted:
Aktualnie próbuje napisać : "Obrońcy Tajemnic".
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”