Niech będzie pochwalony. A, to nie ten tekst...Cześ

1
Cześć Wam.

Edyta, lat 15 z kawałkiem, gimnazjalistka. Pociągają ją nauki humanistyczne [polski, historia, WOS]natomiast odpychają ścisłe [matematyka, chemia, fizyka, przeżyje ewentualnie biologię i geografię].

Dużo czyta, szczególnie fantasy wszelakiej maści i barwy.

Ogląda mało telewizji. Jakoś tak wychodzi po prostu.

Uwielbia gry RPG, mniej MMORPG. Ma wiele postaci, które z przyjemnością rozwija. Kto wie. Może ktoś już spotkał się z jedną z nich.

Lubi rysować, szczególnie postacie i naturę [pastele, czasem węgiel, szkice, rzadko kredki czy farby].

Ostatnio zaczęła się interesować sztukami walki, a także kursami tai-chi, łucznictwa czy szermierki.

Pisze. Zależy od weny, ile. Albo od czasu.

Ale lubi pisać. I na pewno będzie to robić ^.^

Btw- jeździła kiedyś konno i ma zamiar to kontynuować w przyszłości. Lubi też psy i koty xD
'Wierzyć znaczy ufać, kiedy cudów nie ma.'

Ja wierzę.

Ty rób co chcesz.

2
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

3
O, Winky cię polubi. Koniki, łucznictwo... Jeszcze tylko wyplataj kolczugi.

A teraz, wstąpiłaś do miejsca, gdzie broń i umiejętność jej używania jest niezbędna. Witaj w krainie, gdzie słonie nie noszą obróż!
Are you man enough to hold the gun?

5
Witam, witam!

Ciekawe zainteresowania, nie powiem. Korzystaj z czasu, bo w liceum jest znacznie mniej czasu na rozrywki niż w gimnazjum. Wyrównuje się to potem na studiach;) Szczególnie humanistycznych;) I przejrzyj tematy na forum, można znaleźć mnóstwo fajnych informacji. Szczególnie polecam link do felietonów Piszemy Bestsellera, autorstwa Andrzeja Pilipiuka. Znajdziesz w dziale Felietony:)

Mój kot właśnie znowu się grzeje pod moją kołdrą... Rozumiem miłość do kotów, rozumiem:D

Jacku, kotlety z renifera lepsze;)

Dodane po 3 minutach:

Dobra, forum znowu mnie wciągnęło... Trzeba wracać do lektury Psychologii różnic indywidualnych... Uważaj, to forum wciąga niesamowicie, oderwać się nie można!;)

Pozdrawiam

kognitywna

Re: Niech będzie pochwalony. A, to nie ten tekst...Cze&

7
Witamy :D

Velcai pisze:
Uwielbia gry RPG, mniej MMORPG. Ma wiele postaci, które z przyjemnością rozwija. Kto wie. Może ktoś już spotkał się z jedną z nich.

A przy stoliku w RPG-i miała panienka okazję?

Velcai pisze:
Ostatnio zaczęła się interesować sztukami walki, a także kursami tai-chi, łucznictwa czy szermierki.

Szermierka, to brzmi... znajomo. średniowieczna, czy na antenki? (czyt. florety)
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

8
Dzięki za przywitanie 8)

Kabanosy z renifera? Przerzućmy się od razu na spaghetti z dodatkiem mięsa foki -_-

Grey, nie, przy stoliku nie. Ale na RPG'ach jestem od dawna, nawet mistrzuję, co niektórych dziwi...

Co do szermierki dopiero mam zamiar zapisać się [problem polega na tym, że w mojej ukochanej mieścinie nie ma czegoś takiego...]ale jeśli miałabym wybierać, to antenki.

Ja wierzę.

Ty rób co chcesz.

9
kot jset jednym, z ogniwa lancycha pokarmowego...satanista i kotlecik z kota:P

zgadzam sie, w liceum nie ma na nic czasu...wiec leniuchuj:P

witam
wiatr zabija

10
Velcai pisze:
Grey, nie, przy stoliku nie. Ale na RPG'ach jestem od dawna, nawet mistrzuję, co niektórych dziwi...

Właśnie o to mi chodziło, gdy pisałem 'przy stoliku'. RPG-i są dwa, przy monitorze i przy stole. Drugi lepszy.

Mistrzowanie nie jest złe (sam jestem zmorą moich graczy); co więcej pomaga w pisaniu - prowadzenie kampanii mogę twórczo porównać do pisania książki, w której nie masz kontroli nad głównymi bohaterami. Trzeba być elastycznym. Poza tym (ja tak robię) możesz opisywać przebieg sesji na bieżąco - akcja wymyśla się sama /no, prawie/, a jest to genialny trening. Poza tym możesz później przedstawić graczom swoje wypociny, z których na pewno się ucieszą :wink:

Co do antenek to racja, są bardziej kobiece. Choć ja preferuję damę z rapierem

http://greymoon.deviantart.com/art/An-i ... e-74212223 :wink:
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

11
Co do szermierki dopiero mam zamiar zapisać się [problem polega na tym, że w mojej ukochanej mieścinie nie ma czegoś takiego...]
łi, łi, miałam ten sam problem. W końcu o tym zapomniałam, bo i tak nie mam kompletnie czasu.

natomiast odpychają ścisłe
Jak można takich piknych przedmiotów nie lubić?! ^^ (chociaż ja też po serii próbnych maturek chwilowo nimi rzy... mam ich dość. XD)

Ahoj!

12
Tak... Gracze są nieprzewidywalni... Suchy klimat, kuzyn jako jeden z rycerzy krzyżowców kryje się za kamulcem. W okolicy, w krzewinkach ususzonych masa strzelców, którzy wystrzelali cały oddział. Kuzyn zrobił coś, o czym bym w życiu chyba nie pomyślał.

Cholernik podpalił krzaki XD

Ogólnei, RPGi górą!

Szermierka... A mieliście kiedyś w łapsku topór/siekierę? To jest moc!Tak, jestem dziwny, co z tego?
Are you man enough to hold the gun?

13
Witaj.

Ja kiedyś miałem w rękach wielką moc. Mam na myśli moc przez duże "W". Było to pióro.

Tak, rozumiem problem z szermierką. Sam chciałem się zapisać na Jet kun do, lecz niestety w promieniu stu kilometrów nie ma żadnej szkółki. Life is life.

Pozdro.
Ostatnio zmieniony pt 07 mar 2008, 17:54 przez Weber, łącznie zmieniany 1 raz.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

14
Grey, muszę przyznać, że o rapierze też myślałam xD

[może dlatego, że moje postacie lubią rapiery zazwyczaj]

LM, normalnie. To jest choooolerrrrne. Amm. Pogrzebać by to.

RPG'i górą, fakt xD Moje główne zajęcie, gdy siedzę przy kompie, brzmi- 'wchodzę na RPG'i i szukam nowych'.

Właśnie. Ten problem z dojeżdżaniem. ^^'

Ja wierzę.

Ty rób co chcesz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”