Witam wszystkich

1
Tak jak w temacie, witam wszystkich użytkowników tego forum :) . Mam na imię Daniel, niedawno skończyłem 20 lat. Zbieram się z napisaniem własnej książki praktycznie już od gimnazjum. Jednak nigdy nie mogłem znaleźć czasu, a gdy już zacząłem, rozpoczęte projekty zawsze lądowały w windowsowym koszu... W końcu jednak stwierdziłem - teraz albo nigdy ;) .

Trafiłem na to forum dosłownie przed chwileczką, ponieważ szukałem miejsca w którym fragment mojego "dziełka" mógłby zostać profesjonalnie oceniony :) .

Czas na pisanie znajduje pomiędzy pracą w BZ WBK a studiowaniem na Akademii Ekonomicznej w Poznaniu :)

Pozdrawiam wszystkich i liczę przede wszystkim na konstruktywną krytykę.

2
Witamy!

Znaczy ja witam :}

I witam też starych, bo sobiem znikłam na pewien czas (a pomińmy powody). Wiem, wiem, niecnie wykorzystuję twój temat mości Danielu. Ale zapewniam, że witam cię serdecznie i szczerze : P

<już ię, mnie tu wcale nie było>

Ten.
Małe, żółte i kopie? Mała, żółta kopareczka.

7
Witam, witam!:D

No, to może kolegę nawet widziałam przypadkiem:P Bo ostatnio często pojawiam się gościnnie na wykładach Gospodarki Międzynarodowej;) A świat jest mały:P Wybiera się kolega na Pyrkon?

Pozdrawiam

kognitywna

8
ZUOOO..

Znaczy gdzieś tu wyczułam..

Znaczy...

Zło?...

Naprawdę...

Znaczy...

Nieważne.

Ten.
Małe, żółte i kopie? Mała, żółta kopareczka.

9
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”