No, jak kazali, to się przedstawię. (ha! Czytam regulamin! gdzie oklaski?)
A więc. Mówią na mnie hevi (pytanie, czy przypadkiem słucham moze heavy metalu uznam za nieuprzejme. To chyba jasne, że jestem fanką polskiej muzyki biesiadnej). Studiuje astronomię na UAM (ale raczej nie za długo już, ponieważ przez wzgląd na problemy zdrowotne, a także IQ sporo poniżej przeciętnej raczej tego semestru nie zaliczę), czytam dużo i rzeczy różne i różniste z tendencją do fantastyki, acz się do niej nie ograniczam. Uzależniona od muzyki, koloru niebieskiego (niebieskie glany, niebieska ramoneska, niebieskie jeansy, tak się prezentuję) i worda (w którym mam rzecz jasna granatowe kartki). Fanatyczka formatowania tekstów (czego nie wiedziała, dopiero pewien znany pisarz ją za to pochwalił - za coś musiał, bo opowiadania, które Mu wysłała były... no były, resztę zmilczmy). Cenię sobie kinematografię lat 30-40. oraz co tam koreańczycy aktualnie stworzą, choć każdym innym dobrym filmem nie pogardzi. Lubię pointę. Teksy/filmy bez wymowy w najlepszym wypadku po prostu ze mnie spływają. Generalnie nie definiuję swoich postaw, przez zaprzeczenie, ale dobrze wiedzieć, ze nie lubię: trollowania, pseudomagów, wykształciuchów (w poprawnym, a nie tvn-owskim rozumieniu tego słowa), socjalizmu, pozerów i emoludów.
Dobra, koniec bredni. Witam wszystkich serdecznie.
3
Zabiliśmy i usmażyliśmy, czemu pytasz?gdzie oklaski?
Różowe lepsze...niebieskie glany
Dobra z keczupem.Lubię pointę.
Urządzamy krucjatę. Chętna?emoludów.
Witaj w ziemi najmroczniejszej z najmroczniejszych, uważaj na pomarańczowe zajączki.
Czołem!
<niknie w otchłani Studzienki Kanalizacyjnej>
Are you man enough to hold the gun?
5
A ja powiem, że w powyższym poście sarkazmu ani ironii nie było. 
To właśnie Weryfikatorium. śmierć, krew, brud, choroby, dzikie świnie przewracające ludzi, kablówka, Radio Maryja, kapliczki ku czci Mitycznego Webera, wynajęta przepaść, stada klownów w kanalizacji, wrogowie Jedi, dziko rosnące szpadle i renifery wypasane na polu minowym.
Uważaj na nisko latające topory, ciskane szpadle i wilcze doły pod płytkami chodnikowymi.
Witamy na Ziemiach Weryfikatorium

To właśnie Weryfikatorium. śmierć, krew, brud, choroby, dzikie świnie przewracające ludzi, kablówka, Radio Maryja, kapliczki ku czci Mitycznego Webera, wynajęta przepaść, stada klownów w kanalizacji, wrogowie Jedi, dziko rosnące szpadle i renifery wypasane na polu minowym.
Uważaj na nisko latające topory, ciskane szpadle i wilcze doły pod płytkami chodnikowymi.
Witamy na Ziemiach Weryfikatorium

9
Hej hej hevi,
Pseudomagowie to tacy, co udają magów?;) No chyba że o pseudomagi chodzi, tzn. znaczy internetowe pisma które udają i.p.?
Hm...Dotąd się uważałem za wykształciucha, nawet byłem z tego dumny poniekąd. Ale teraz się dowiaduję, że są 2 definicje wykształciucha (dwa gatunki? jak miś polarny i miś brunatny?), i szczerze mówiąc, teraz to już nic nie wiem. Kto to jest wykształciuch, wg Ciebie?
Fajna sprawa, niebieskie glany. Moja koleżanka ma takie;)
PS: A co do bzdur, to straszne jest że wszyscy co się przedstawiają uważają to za jakieś zło konieczne, jakby mówienie o sobie było męką. A takie podsumowania są korzystne nie tylko dla tubylców (funkcja poznawcza), ale mogą też pełnić funkcję autoanalizy, mogą byc pożyteczne dla autora.
Administracja chyba powinna w regulaminie zaznaczyć/wytłuścić cele autoprezentacji, i przekonać ludzi do słuszności tej idei, bo większość ludzi się jakby boi (niewytłumaczalne) albo kryguje albo jednym zdaniem odfajkowuje (Ty Hevi jesteś raczej wyjątkiem).
Pseudomagowie to tacy, co udają magów?;) No chyba że o pseudomagi chodzi, tzn. znaczy internetowe pisma które udają i.p.?
Hm...Dotąd się uważałem za wykształciucha, nawet byłem z tego dumny poniekąd. Ale teraz się dowiaduję, że są 2 definicje wykształciucha (dwa gatunki? jak miś polarny i miś brunatny?), i szczerze mówiąc, teraz to już nic nie wiem. Kto to jest wykształciuch, wg Ciebie?
Fajna sprawa, niebieskie glany. Moja koleżanka ma takie;)
PS: A co do bzdur, to straszne jest że wszyscy co się przedstawiają uważają to za jakieś zło konieczne, jakby mówienie o sobie było męką. A takie podsumowania są korzystne nie tylko dla tubylców (funkcja poznawcza), ale mogą też pełnić funkcję autoanalizy, mogą byc pożyteczne dla autora.
Administracja chyba powinna w regulaminie zaznaczyć/wytłuścić cele autoprezentacji, i przekonać ludzi do słuszności tej idei, bo większość ludzi się jakby boi (niewytłumaczalne) albo kryguje albo jednym zdaniem odfajkowuje (Ty Hevi jesteś raczej wyjątkiem).
11
[pociąga z piersiówki potężnego łyka kreta do rur]

Bez procentów nie pijam.

'Cause I'm fuckin' awesome, jakby powiedział Dean Winchester
Bo lubię grilowane.Zabiliśmy i usmażyliśmy, czemu pytasz?
Nie chciałam nic pisać, ale faktycznie nieco zalatujeWidzę, że Teścik już pokazał, czym pachnie to forum

[ponownie pociąga tęgiego łyka z piersiówki]Herbatki?
Bez procentów nie pijam.
Tak. Ale dotyczy to wszystkich dziedzin życia. Jest to słowo, które można stosować zamiennie z wykształciuch – wykształciuch to osoba mająca się za inteligentną… Najczęściej osoba uważająca, że dyplom ukończenia studiów (kursu/szkoły takiej lub innej/posiadanie dowodu osobistego itp.), czyni ją autorytetem w każdej dziedzinie… A więc wykształciuch jest to osoba udająca (często nieświadomie) osobę inteligentną.Pseudomagowie to tacy, co udają magów?
Zwą się Chaos i MasakraFajna sprawa, niebieskie glany.

Jak dla mnie – przymus przedstawienia się jest jednak trochę… nieprzyjemny. Wedle mojej opinii samo istnienie działu typu "powitalnia" jest wystarczającym sygnałem, że miło było by się przedstawić i tyle.straszne jest że wszyscy co się przedstawiają uważają to za jakieś zło konieczne, jakby mówienie o sobie było męką.
Ty Hevi jesteś raczej wyjątkiem
'Cause I'm fuckin' awesome, jakby powiedział Dean Winchester

12
To ja zamknę okno...Nie chciałam nic pisać, ale faktycznie nieco zalatuje Twisted Evil
Ta herbatka ma procenty. Konkretnie 40% stężenia. Arszeniku.Bez procentów nie pijam.
Herbatki?
Moje Pimpuś i Stanisław, poznajcie się...Zwą się Chaos i Masakra Twisted Evil

13
Nagle zza osnowy rzeczywistości, jakby spod tafli lodu wystrzeliła dłoń, palce zacisnęły się kurczowo na czymś niedostrzegalnym.
Wypluł go inny wymiar, jak niestrawny posiłek, leżał tak, półprzytomny, pierś falowała w chorobliwy sposób, ale oddechu nie było... Wreszcie otworzył oczy, rozejrzał się i półuśmiech przez chwilę, niczym plama, pojawił się na jego twarzy.
-Nareszcie - wychrypiał łapiąc oddech - wreszcie... inne wymiary mnie wypuściły. Duszy jednak.... nie odzyskałem.
Nastała chwila konsternacji, po czym przybysz dodał:
-To ja Huginn, wróciłem do was z dalekich wymiarów... Myślałem, że już się tu nie pojawię nigdy, ale jednak...
Za chwilę dodał jeszcze:
-Wybacz hevi, że wykorzystuje Twój dział, ale (że tak sztampowo powiem) musiałem wykorzystać pierwszą opkazję do powrotu...
Wypluł go inny wymiar, jak niestrawny posiłek, leżał tak, półprzytomny, pierś falowała w chorobliwy sposób, ale oddechu nie było... Wreszcie otworzył oczy, rozejrzał się i półuśmiech przez chwilę, niczym plama, pojawił się na jego twarzy.
-Nareszcie - wychrypiał łapiąc oddech - wreszcie... inne wymiary mnie wypuściły. Duszy jednak.... nie odzyskałem.
Nastała chwila konsternacji, po czym przybysz dodał:
-To ja Huginn, wróciłem do was z dalekich wymiarów... Myślałem, że już się tu nie pojawię nigdy, ale jednak...
Za chwilę dodał jeszcze:
-Wybacz hevi, że wykorzystuje Twój dział, ale (że tak sztampowo powiem) musiałem wykorzystać pierwszą opkazję do powrotu...
Huginn ok Muninn flięga hverian dag
i??rmungrund yfir;
óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,
þó si??mk meirr um Muninn.
-------------------------------------------------------
Witajcie w Kraju Umarłych!
Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!
A marzenia i sny...
Spełni Wielki Papier!!!
i??rmungrund yfir;
óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,
þó si??mk meirr um Muninn.
-------------------------------------------------------
Witajcie w Kraju Umarłych!
Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!
A marzenia i sny...
Spełni Wielki Papier!!!
14
Witaj hevi
I fajnie, że wróciłeś huginn, ale szkoda, że bezduszny

I fajnie, że wróciłeś huginn, ale szkoda, że bezduszny

Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl
Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.
Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.