[quote=Pan i mównica]kim jesteście?[/quote]Tak jak w Profilu mam powypisywane. A poza tym to uczę się w technikum, jestem płci męskiej i czuję się Polakiem.
[quote=Pan i mównica]co robicie?[/quote]O tym Technikum to chyba - według zamysłów twórcy opisu działu - lepiej byłoby tutaj coś wpisać. Poza tym to (oczywiście jeśli kogoś interesuje to co właśnie robię w tejże chwili) spożywam właśnie jakiś serek i zastanawiam się nad wyborem biletu elektronicznego. Całkiem sporo opcji do wyboru. Mama mi przeszkadza coś, grrr...
[quote=Pan i mównica]Ile macie lat?[/quote]19.
[quote=Pan i mównica]Obowiązkowe.[/quote]Taaa... a ja sobie pozwoliłem pododawać znaki zapytania.
Pora na coś zgodnego z tematyką forum.
Nie napisałem jeszcze żadnego dzieła literackiego, aczkolwiek mam szczere zamiary. No i sporo się naczytałem w życiu. Ale nie myślcie sobie, że się nie znam i wogle! O nie! Bo znam się i . .
No i na jakieś pierdółki.
Na forumcio natrafiłem poprzez Google (Wyszukiwarka stron WWW, grafiki, grup dyskusyjnych, katalog tworzony na bazie ODP i wzbogacany przy użyciu własnej technologii Google. Super! Super! Super! Najlepsza wyszukiwarka i najlepsze coś w Internecie!). Było to jakieś 3-4 miesiące temu. Poczytałem trochę, trochę też popatrzyłem. Wydało mi się b. fajne, ale zarejestrowałem się dopiero teraz. Myślę, że zarejestrowałem się po to, ażeby mogło mi się przydać posiadanie konta tutaj.
No i nie wiem co dalej... :x Jak ktoś będzie sobie życzył, żebym coś napisał to chętnie przystanę na to.
\m/
p.s. To nie są głupoty!
Dodane po 1 minutach:
Przepraszam, że sam odpowiadam w swoim temacie, ale coś mi się tam nakrzaczyło na górze.
Przepraszam

Dodane po 39 sekundach:
A zresztą i tak jest scalanie to nikt nie zobaczy

Dodane po 41 sekundach:
Nie mniej jednak "gryzie" mnie to trochę i smuci, że nie mogę zedytować ;/