Witam, na imię mam Adrianna, jednak wolę jak się do mnie mowi (pisze)zwyczajnie Ada. To brzmi mniej oficjalnie. =-]
Mieszkam w świdnicy (Dolny śląsk) i obecnie jestem w 3 klasie technikum ekonomicznego.
Najchętniej spędzam czas na czytaniu, głownie Grahama Mastertona, ale po thrillery, kryminały i horrory innych autorow rowniez sięgam.
Moja "przygoda" z pisarstwem dopiero się zaczyna, najczęściej nir kończę tego co piszę, bo mi się przestaje podobać. Ale ostatnio mam taki nawał pomysłow, może więc uda mi się coś zakończyć i wtedy oddam to do zweryfikowania.
Serdecznie pozdrawiam wszystkich tutaj zgromadzonych.
7
Cześć!
Graham Masterton, trzeba przyznać, ma on bujną wyobraźnię (nawet byłabym skłonna rzec - przesadnie). Nigdy nie wiedziałam, czy śmiać się czy płakać czytając jego książki.
Graham Masterton, trzeba przyznać, ma on bujną wyobraźnię (nawet byłabym skłonna rzec - przesadnie). Nigdy nie wiedziałam, czy śmiać się czy płakać czytając jego książki.
Już Ciebie lubię ;pale po thrillery, kryminały i horrory [..]
"Nawet najdalsza podróż, zaczyna się od pierwszego kroku."
9
Hej, hej
Kryminały górą (szczególnie Agathy Christie)! A jeśli chodzi o horrory i thillery, to ostatnio mam na nie ogromną ochotę. Muszę się za jakiś zabrać
Tak, Adrianna to piękne imię, każdej przystoi dziewczynie :wink: A Ada brzmi jeszcze fajniej. Lubię oryginalzne imiona, może trochę dlatego, że sama mam dość pospolite

Kryminały górą (szczególnie Agathy Christie)! A jeśli chodzi o horrory i thillery, to ostatnio mam na nie ogromną ochotę. Muszę się za jakiś zabrać

Tak, Adrianna to piękne imię, każdej przystoi dziewczynie :wink: A Ada brzmi jeszcze fajniej. Lubię oryginalzne imiona, może trochę dlatego, że sama mam dość pospolite

Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl
Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.
Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.
10
Raxe pisze:
Najlepiej jedno i drugie, oczywiście w sensie pozytywnym.
A takiej bujnej (lub bujniejszej) wyobraźni życzyłbym każdemu kto chce zostać pisarzem;)
Zaczynałem przygodę z beletrystyką od GMa. Do dziś miło wspominam zwłaszcza Wojowników nocy i Wizerunek zła;)
...
11Weber pisze:Witaj.
ładne imię, miło mi się kojarzy. Nawet bardzo.
Eitai Coro pisze:Mnie też to imię się przyjemnie kojarzy, bardzo być może dlatego, że sama takie posiadam.
Dziekuję bardzo, ja swoje imię polubiłam dopiero całkiem niedawno
Serdecznie witam imienniczkę.

Tych jeszcze nie czytałam, muszę to koniecznie zrobić.Wars pisze:Do dziś miło wspominam zwłaszcza Wojowników nocy i Wizerunek zła
Mnie się najbardziej podobała "Walhalla" i "Kostnica", no i jeszcze "Aniołowie Chaosu".
Pozdrawiam serdecznie.
13
Witam
Przeczytaj Stephena Kinga (Richard Bachman) "Regulatorzy", polecam.
Dodane po 12 godzinach 59 minutach:
No i oczywiście, "Desperacja" tego samego autora.
adabi pisze:
Mnie się najbardziej podobała "Walhalla" i "Kostnica", no i jeszcze "Aniołowie Chaosu".
Przeczytaj Stephena Kinga (Richard Bachman) "Regulatorzy", polecam.
Dodane po 12 godzinach 59 minutach:
No i oczywiście, "Desperacja" tego samego autora.