płomień płonie czyli odciski

1
Witam z duża dozą niekłamanej sympatii i to już drugi raz, bo dawno temu w pewien jesienny wieczór zapomniałem sobie loginu, hasła i kilku innych wszechrzeczy ale już wiem że włóczę sie po Olsztynie wieczorami, a po Ostródzie za dnia, lat mam 21 (od jutra!) do tego dwa psy i zamiłowanie do broni siecznej, wielbłądów gdy płoną i 16 letniej łyski :wink: nie lubię kolesi którzy nie szanują kobiet (prawie tak samo jak feministek), nie feministek bardziej i ciepłej wódki

i to chyba wszystko,

pozdrawiam brać pisarską :)

3
CHWAłA CI I SłAWA! MIECZ W DłOń! ROZGROMMY WROGóW, A ICH łBY ZATKNIJMY NA PROPORCE ZWYCIęSTWA!

Czołem.
Are you man enough to hold the gun?

5
Witam.

I nie mów mi, że Pan Szef nie daje szczęścia.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

6
Ja też się włóczę, za dnia po szarym, monotonnym mieście, a gdy zajdzie słońce, po starej stacji kolejowej z moim czworonożnym przyjacielem. Uwielbiam te chwile.

Witam.
"Nawet najdalsza podróż, zaczyna się od pierwszego kroku."

7
Witaj! Szacunek za szacunek do kobiet, Uśmiech za zamiłowanie do ostrzy. Szermierka dawna czy sportowa?
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

8
Szermierka jak najbardziej amatorska, raz ze względu na mała kolekcyjkę dwa hobby w postaci zabawy w drwala choć jeśli sie uda to od października będzie jak najbardziej sportowo ale nie zapeszajmy, a tak w ogóle to dziękuje za miłe przyjęcie, fajnie sie tu zrobiło. :D

Mam jeszcze pytanko może mi ktoś podpowie jak w dopełniaczu brzmi poprawnie słowo buk?

10
Kto, co? : buk

Kogo, czego nie ma?: buku

Komu, czemu się przyglądam?: bukowi

Kogo, co widzę?: buk

Z kim, z czym idę?: z bukiem

O kim, o czym?: o buku

Wołacz: ??? Buku???

W każdym razie jakoś tak :)

Witam :)
Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl

Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.

11
Jak dla mnie buku.

Mów mi buku, ziooom! :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

12
O dzięki, zdaje się że (po weryfikacji googlowej) poprawnie jest buku. THX pozdrawiam
"By dojść do źródła trzeba płynąć po prąd"

"Pogrożę mu tylko palcem" - rzekł, kładąc go na cynglu

S.J.L

13
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”