czesc

1
Witam wszystkich!

Mam na imię Paweł, mam 18 lat i mieszkam pod Warszawą. W szkole zawsze mnie chwalono za moje opowiadania, ale przyszło liceum i jakoś się od tego oderwałem. Obecnie większośc mojego wolnego czasu pochłania tworzenie i mixowanie muzyki, oraz montowanie klipów (efekty na zwierzpro.glt.pl).

Kilka miesięcy temu na kilku forach zacząłem publikowac swój pierwszy duży projekt. Został on pozytywnie przyjęty, zatem postanowiłem zaprezentowac fo na forum literackim.

To by było na tyle. Raz jeszcze wszystkich witam ;)
http://www.zwierzpro.glt.pl

2
Osiemnaście lat. Eh, piękny i głupi wiek. Kiedy on minął w moim przypadku? Gdzie są wspomnienia z tamtych lat? Eh, przeminęły z wiatrem.

Witaj wśród żywych. Chyba.

Nie bierz niczego od nikogo chyba, że każą Ci za to zapłacić lub zażądają zadośćuczynienia. Nie pytaj dlaczego.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

3
Witaj, Zwierzu! Prezentuj się publikuj, byleśmy mieli co czytać. Może kiedyś skrzyżujemy ostrza w Bitwie :)
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

4
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

6
Skoro jesteś pełnoletni, to zdradzę ci sekret - pisanie jest łatwiejsze niż czytanie, bo wiadomo, skazańcom drży ręka, brakuje słów, krew rozmazuje się po papierze, dyndający na wietrze stryczek odwraca uwagę. A przecież za chwilę znajdą się w lepszym świecie, gdzie zawsze jest ciepło i smoła wesoło bulgocze w kociołku...

Witaj!

9
[Wjeżdża do holu czołgiem T-34-85, rujnując zachodnią ścianę.]

Ups, wybaczcie, nie ten pokój.

A przy okazji witam Szanownego Pana. ^^

[Przypadkiem rozwala lufą ścianę wschodnią.]

Ajajaj!
Są setki zastosowań dla cielęcej skóry, ale najważniejsze to utrzymywać cielaka w całości.

10
Mnie tam w szkole chwalono za bujną wyobraźnię, w sumie teraz również. Natomiast zawsze zdobywałam minusy za styl, ale dzięki temu nabyłam więcej doświadczenia.

Witam serdecznie ;)
"Nawet najdalsza podróż, zaczyna się od pierwszego kroku."
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”