Witam Wszystkich :)

1
Witam.

Mam na imię Karina. Aktualnie (czwarty rok) studiuję socjologię na Uśu w Katowicach.

Lubię czytać ciekawe opowiadania. (Sama też trochę pisuję ale na razie nie będę was straszyć morda)

Moja aktualną „zabawką” jest pomoc w rozruszaniu wydawnictwa Fantazma. O tym informacje znajdziecie niedługo na stronie Weryfikatorium bo już rozmawiałam w tej sprawie z LAN :)

Pozdrawiam.

2
Witam.

Znam współpracujący z wami portal literacki. Tu nastąpi pauza w postaci milczenia i przemiłych trzech kropek...

Trochę mało informacji macie na stronie. Jednak nie o tym tutaj. O tym będzie później.

Witam ja Szara eminencja, a przynajmniej właściciel szarego płaszcza. Oddasz mi swoją duszę? Lubię świeże duszyczki.

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

4
Witam serdecznie :)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

6
Biłem cię już?

<przejeżdża osełką po ostrzu topora>

Nie? Ano, nie. Masz wszystkie kończyny.

Ręka czy noga?
Are you man enough to hold the gun?

7
Rozruszanie wydawnictw jest celem szczytnym, wartościowym , głębokim, szlachetnym, mądrym, trudnym, ciekawym, pracochłonnym, frapującym, dalekosiężnym, kreatywnym, frustrującym, wdzięcznym i wartym poparcia!

Jestem z Tobą całym duchem.

Witaj!

8
Witam studentkę tego samego kierunku :)

Widziałam ogłoszenie o wydawnictwie Fantazma na innym forum. Dosyć ciekawe.

Pozdrawiam
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”