Cześć!

1
Witajcie, mam 14 lat i mieszkam w Słupsku w Woj. Pomorskim. Interesuję się historią średniowiecza i renesansu, z czego najbardziej fascynują mnie historyczni XI i XII wieczni Asasyni i z XVI i XVII wieku nasi Polscy Husarze :) Jednak zarejestrowałem się tutaj aby pisać opowiadania (fantasy), co jest moim hobby. Aktualnie czytam książki Andrzeja Sapkowskiego, w tym Wiedźmina (W grę też gram :D) Mam nadzieję że mnie polubicie :)
"Miecz przeznaczenia ma dwa ostrza... Jednym jesteś Ty"

CH.W.D.P - Chwała wszystkim dobrym policjantom!

2
Widziałem Cię krzątającego się po korytarzach WM.

Nie radziłbym tego robić o tej porze bez obstawy przynajmniej czterdziestu wojowników. Czemu? Bo ja tu jestem i potrzebuję czterdziestu jeden dusz aby osiągnąć spokój dzisiejszej nocy.

Strzeż się więc!

Witaj.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

4
...do kolekcji.

Howgh :devil:

Etai wybyła, więc pozwól że to ja spytam: herbatki?
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

5
I co się wiekiem chwalisz, szczylu?!

<wyrzuca pusta flaszkę po wódce, spluwa niedopałkiem papierosa, poprawia łańcuch przerzucony przez ramię, sięga po gazrurkę i szczerzy się paskudnie>

No, nareszcie jakiś rówieśnik :D

Czoooołem!

'93 czy '94? ^^
Are you man enough to hold the gun?

6
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

9
Weber pisze:Widziałem Cię krzątającego się po korytarzach WM.

Nie radziłbym tego robić o tej porze bez obstawy przynajmniej czterdziestu wojowników. Czemu? Bo ja tu jestem i potrzebuję czterdziestu jeden dusz aby osiągnąć spokój dzisiejszej nocy.

Strzeż się więc!

Witaj.

Nie bardzo rozumiem o czym ty mówisz ;) Co to jest WM

Testudos pisze:I co się wiekiem chwalisz, szczylu?!

<wyrzuca pusta flaszkę po wódce, spluwa niedopałkiem papierosa, poprawia łańcuch przerzucony przez ramię, sięga po gazrurkę i szczerzy się paskudnie>

No, nareszcie jakiś rówieśnik Very Happy

Czoooołem!

'93 czy '94? Smile

'94 :D

Jacek Skowroński pisze:Hasan ibn Sabbah wspominał mi ostatnio, że to wierutne kłamstwo, jakoby namiętnie palił trawkę, ale wcale mu nie uwierzyłem...

Kto palił?

Powiem tak: Na ogół to jest pierwsze, tak wielkie forum, na jakim się zarejestrowałem, nie dziwcie się więc że zadaję głupie pytania :)

10
Witam szanpownego kolegę :) życzę miłego użytkowania. W razie uszczerbków, proszę odszukać gwarancję i zwrócić się do... :P Okey, wystarczy. Dziś mam dobry humor. życzę po prostu by było okey.

Dodane po 2 minutach:

To znaczy szanownego, a nie "szanpownego" :wink:
Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl

Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.

13
Hehe widzę że obeznany jesteś :D

15
witamy, witamy...

Sądząc po nicku, ktoś tu chyba za bardzo pograł w Assasin's Creed
jestem, więc pisze...

Jedni myślą, że piszą. Drudzy piszą, że myślą.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”