Priwiet

1
Dzieciak jeszcze jestem, chodzę do ogólniaka. Mieszkam w pastelowej mieścinie na Dolnym śląsku.

Nie żebym był jakimś wielkim pasjonatem literatury - po prostu lubię czasem co nieco naskrobać. Najbardziej jednak kocham fotografię, którą się zajmuję, oraz film, z którym przygodę właściwie zaczynam.

W wyobraźni powstają często obrazy, których nie da się przedstawić na zdjęciu i historie z nimi związane, których nie można wyrazić za pomocą kamery. To one są moją inspiracją w pisaniu.

Pozdrawiam i liczę na surową krytykę... Oby z jakimś motywującym ziarenkiem :)

PS. Skoro witamy się tu po niemiecku, czy francusku, to czemu nie po rosyjsku? :D

2
Ziarno? Wolę 5 - 10 - 15. Przynajmniej z czymś mi się kojarzy, czymś innym niż sianie ziarna propagandy.

Witam.

Krytykę znajdziesz w każdej sali WM. Rośnie sama bez podlewania.

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

4
O! Kolega z Dolnego śląska!

Serdecznie witamy na Forum!

Pozdrawiam 8)
"Tylko te drzwi pozostaną zamknięte, do których nie pukałeś"

5
Jaka to mieścina? :P

Priwiet, sieg hail, bonjour, konichiwa, wypruję ci flaki, czołem, siemasz, hello.
Are you man enough to hold the gun?

6
Testudos wyraził się za nas wszystkich. Aber auf Deutsch sagt man "Tsch??s", nicht "Sieg heil", Test! Diese differieren sich.

Miło cię widzieć, ślązaku.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

7
Dzieciak jeszcze jestem
Och, jakie szczere wyznanie :wink: Lubię takowe.

Witam serdecznie :)
Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl

Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.

9
Aber auf Deutsch sagt man "Tsch??s", nicht "Sieg heil", Test! Diese differieren sich.
GreyMoonie, Tschus to nie jest raczej pożegnanie? Sieg heil to WIWAT ZWYCIęSTWO i tak trzymać! :D

11
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

12
Dziękuję wszystkim za serdeczne przyjęcie! :D

Testudos pisze:Jaka to mieścina? :P

Pastelowa :P No dobrze, dobrze, odsłonię rąbka tajemnicy - to Polkowicie, czyli stolica zagłębia miedziowego!

Jeśli już Weber wspomniał o propagandzie... Odrobina autoreklamy chyba nie zaszkodzi? Zapraszam więc do swojej galerii, jeśli ktoś fotografią zainteresowany :)

13
Taa, a ja z Głogowa... Miejsce strute metalami ciężkimi i niewypałami, tak, że przed zjedzeniem marchewki z własnego ogródka zastanawiasz się, w ile dni po tym umrzesz.

Blisko! :D

14
GreyMoonie, Tschus to nie jest raczej pożegnanie? Sieg heil to WIWAT ZWYCIęSTWO i tak trzymać!

Tsch??s jest uniwersalne, zupełnie jak "cześć", ale jeśli chcesz, to formalnym nieformalnym przywitaniem jest Hallo.

Sieg heil? Chwała zwycięzcom! Kiedyś dodawali do tego jeszcze hańba zwyciężonym, ale po tym, jak sami przegrywali, dali sobie siana.

Ewentualne dyskusje lingwistyczne może w innym temacie.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

15
Test, faktycznie blisko! Mam tam rodzinkę i paru znajomych nawet (wszyscy struci, ale żyją jeszcze).

Hmm... Kiedyś można by sobie jakieś spotkanie integracyjne zorganizować nawet :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”