Witajcie, Kochani!

1
Wiola mi na imię. Interesuję się sztuką i muzyką. śpiewam, tańczę, gram na keyboardzie, piszę teksty piosenek. W przyszłości chcę się nauczyć języka francuskiego, włoskiego i łaciny. Planuję studiować literaturę piękną lub filozofię.

Pozdrawiam serdecznie wszystkich!;*

3
Witam w pie... u nas.
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)

5
Ktoś o mnie mówił?

Gdzie jest mój Kapłan?

Gdzie rząd dusz oczekujący na zbawienie w mojej kolekcji?

Mniejsza o to.

Witaj.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

6
Piekło? Nie, to poziom wyżej. nie schodza tu. Chyba się boją.

Nie martw się. U nas będzie ci dobrze.

Marynowanego jeża? Nerkę? Kaszankę z... Mniejsza z czego... Renifera? Cegłówkę? Ciasteczko z cyjankiem? Herbatki z arszenikiem?

Poczuj się jak u siebie. Uważaj na schodach, śliskie. Tych trzech kolesi mocno krwawiło. Cóż, tak to jest, zdarzają się mi wypadki z piłą.

W korytarzu nr 3 też uważaj. Nie potknij się. Ktoś musi w końcu posprzątać te kości. Nie wiem skąd ich tam tyle. Opary siarki chyba nie są trujące, co?

Czołem.
Are you man enough to hold the gun?

7
W przyszłości chcę się nauczyć języka francuskiego, włoskiego i łaciny.
Ambitne plany :wink:

Witam serdecznie :)
Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl

Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.

9

Marynowanego jeża? Nerkę? Kaszankę z... Mniejsza z czego... Renifera? Cegłówkę? Ciasteczko z cyjankiem? Herbatki z arszenikiem?

Poczuj się jak u siebie. Uważaj na schodach, śliskie. Tych trzech kolesi mocno krwawiło. Cóż, tak to jest, zdarzają się mi wypadki z piłą.

W korytarzu nr 3 też uważaj. Nie potknij się. Ktoś musi w końcu posprzątać te kości. Nie wiem skąd ich tam tyle. Opary siarki chyba nie są trujące, co?

A w spiżarniach i piwnicach to wcale nie są kompociki z truskawek! Nie radzę pić, chyba, że lubisz rtęć ;) .

Witaj, przybyszu! ^^
Są setki zastosowań dla cielęcej skóry, ale najważniejsze to utrzymywać cielaka w całości.

10
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”