bry!

1
imię: julia*

rocznik: czarnobyl

miejsce: górnośląska dziura (nieomal dosłownie)

cel przybycia: wieloraki. zarówno żeby zaprezentować twory własne, jak i poczytać cudze, ewentualnie porównać (pocieszyć się lub załamać), poszukać rad i wskazówek. parę lat temu publikowałam już co nieco w internecie (i nawet zostało to życzliwie przyjęte, chociaż, jak to czytam dzisiaj to mi się włosy na głowie jeżą), ale potem nastąpił odwrót natchnienia (matura, niby-studia i takie tam). ostatnio jednak wena wróciła i może coś z tego jeszcze będzie...

ps. zasadniczo w dyskusjach internetowych nie używam wielkich liter. mam nadzieję, że nie będzie to duży problem? w razie czego moge się poprawić.

pss. nie lubię się przedstawiać.

* można czytać przez "ż" z naciskiem na "żul", a nawet dodać "n" na końcu :wink:
"każdy ma u mnie szansę - to naprawdę nie moja wina, że tak wielu ją marnuje"

Obrazek

2
Czołem, żULianie. Rozgość się w naszych progach, flaszeczka zgniłego płynu mózgowego gdzieś będzie, gałki oczne takoż, nerek ci u nas dostatek.

Trzymaj golonkę i idź się przejść. Jak to z czego ta golonka? Z akwizytora. Jedz.

Po drodze uważaj na Czarną Wołgę. Wkurzyła mnie, to wyrwałem jej drzwi i chce na kimś wyładować złość.
Are you man enough to hold the gun?

3
Cześć, tu Jacek <czytać fonetycznie>, który zabija potwory własne i cudze, a ich dusze służą mu w zaświatach.

Witaj!

P.S. Wielkie litery najlepiej prezentują się na nagrobkach.

5
O kobieta w dodatku rocznik Czarnobyla.

Bij mnie i wyzywaj po niemiecku.

Tak, byłem złym Weberem.

Bardzo złym.

Tym miłym akcentem witam Cię serdecznie.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

6
witamy, witamy...

znajdziesz tu wszystko co dusza zapragnie

może herbatki, kawy... wycieczka do sekretariatu albo krematorium ?

żaden problem!

A tak z ciekawości...na jakim kierunku jesteś?
jestem, więc pisze...

Jedni myślą, że piszą. Drudzy piszą, że myślą.

7
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

8
weber:

po niemiecku może być ciężko, ale jakby co, oferuję niderlandzki - w sumie podobny.

hairoth:

przez siedem mięsięcy byłam na kulturoznastwie - amerykanistyce, ale uciekłam. od października się wybieram na filozofię.

Obrazek

9
Nic nie szkodzi, nauczę Cię.

Filozofia to ciekawy kierunek, wiem bo studiowałem, lecz niestety bez przyszłości. Według mnie wyłącznie dla entuzjastów i hobbistów.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

10
Witaj! Haende hoch, wie jemand hat gewollt!

Filozofia to ciekawy kierunek, wiem bo studiowałem, lecz niestety bez przyszłości. Według mnie wyłącznie dla entuzjastów i hobbistów.
To może Nine?
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

12
Filozofia ma przyszłość w cateringu. Podobno :P.

A jak już po niemiecku to niech mówi "Sagen Sie: AAAAh!" i bije pejczem po plecach! Niech krew kapie a jej słodki zapach łączy się w powietrzu z twardo/miękkim(jak kto woli, spotkałam się z jakże wieloma opiniami) wydźwiękiem języka niemieckiego! Taka mieszanka odbijać się będzie od ścian Weryfikatorium i doprowadzać wszystkich nieumarłych do szału! ;D
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

13
Brawo, Arianno! Załapałaś nasz klimat!

Das hat mir in die gute Mut gebracht. Ich bin stolz auf dir!
(\__/)
(O.o )

14
K'Thag Dgu Krihdgan Abbadarg'Tin!

Witam Ciebie i Kyle'a w avatarze serdecznie. Ja mam Cartmana, razem stanowią parę najlepszych kumpli!

I nie słuchaj tych pomyleńców (jeju, mówię to dziś już trzeci raz!). Klimat Weryfikatorium wcale nie opiera się na złożonym reżimie krwi, bólu i agonii. Jesteśmy wbrew pozorom miłymi ludźmi, o ile regularnie łykamy odpowiednie tabletki. :)

Tak więc rozgość się i czuj jak u siebie!

Pozdrawiam.
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

15
yyy... dlaczego w caterignu?

GreyMoon pisze:Das hat mir in die gute Mut gebracht. Ich bin stolz auf dir!
Ich verstehe nicht :lol:

patren: hello, fatass ;)

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”