imię: julia*
rocznik: czarnobyl
miejsce: górnośląska dziura (nieomal dosłownie)
cel przybycia: wieloraki. zarówno żeby zaprezentować twory własne, jak i poczytać cudze, ewentualnie porównać (pocieszyć się lub załamać), poszukać rad i wskazówek. parę lat temu publikowałam już co nieco w internecie (i nawet zostało to życzliwie przyjęte, chociaż, jak to czytam dzisiaj to mi się włosy na głowie jeżą), ale potem nastąpił odwrót natchnienia (matura, niby-studia i takie tam). ostatnio jednak wena wróciła i może coś z tego jeszcze będzie...
ps. zasadniczo w dyskusjach internetowych nie używam wielkich liter. mam nadzieję, że nie będzie to duży problem? w razie czego moge się poprawić.
pss. nie lubię się przedstawiać.
* można czytać przez "ż" z naciskiem na "żul", a nawet dodać "n" na końcu :wink:
2
Czołem, żULianie. Rozgość się w naszych progach, flaszeczka zgniłego płynu mózgowego gdzieś będzie, gałki oczne takoż, nerek ci u nas dostatek.
Trzymaj golonkę i idź się przejść. Jak to z czego ta golonka? Z akwizytora. Jedz.
Po drodze uważaj na Czarną Wołgę. Wkurzyła mnie, to wyrwałem jej drzwi i chce na kimś wyładować złość.
Trzymaj golonkę i idź się przejść. Jak to z czego ta golonka? Z akwizytora. Jedz.
Po drodze uważaj na Czarną Wołgę. Wkurzyła mnie, to wyrwałem jej drzwi i chce na kimś wyładować złość.
Are you man enough to hold the gun?
8
weber:
po niemiecku może być ciężko, ale jakby co, oferuję niderlandzki - w sumie podobny.
hairoth:
przez siedem mięsięcy byłam na kulturoznastwie - amerykanistyce, ale uciekłam. od października się wybieram na filozofię.
po niemiecku może być ciężko, ale jakby co, oferuję niderlandzki - w sumie podobny.
hairoth:
przez siedem mięsięcy byłam na kulturoznastwie - amerykanistyce, ale uciekłam. od października się wybieram na filozofię.
11
Witam serdecznie
Oglądałam twoje zdjęcia- bardzo ładne :wink:

Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl
Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.
Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.
12
Filozofia ma przyszłość w cateringu. Podobno
.
A jak już po niemiecku to niech mówi "Sagen Sie: AAAAh!" i bije pejczem po plecach! Niech krew kapie a jej słodki zapach łączy się w powietrzu z twardo/miękkim(jak kto woli, spotkałam się z jakże wieloma opiniami) wydźwiękiem języka niemieckiego! Taka mieszanka odbijać się będzie od ścian Weryfikatorium i doprowadzać wszystkich nieumarłych do szału! ;D

A jak już po niemiecku to niech mówi "Sagen Sie: AAAAh!" i bije pejczem po plecach! Niech krew kapie a jej słodki zapach łączy się w powietrzu z twardo/miękkim(jak kto woli, spotkałam się z jakże wieloma opiniami) wydźwiękiem języka niemieckiego! Taka mieszanka odbijać się będzie od ścian Weryfikatorium i doprowadzać wszystkich nieumarłych do szału! ;D
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."
"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.
"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.
14
K'Thag Dgu Krihdgan Abbadarg'Tin!
Witam Ciebie i Kyle'a w avatarze serdecznie. Ja mam Cartmana, razem stanowią parę najlepszych kumpli!
I nie słuchaj tych pomyleńców (jeju, mówię to dziś już trzeci raz!). Klimat Weryfikatorium wcale nie opiera się na złożonym reżimie krwi, bólu i agonii. Jesteśmy wbrew pozorom miłymi ludźmi, o ile regularnie łykamy odpowiednie tabletki.
Tak więc rozgość się i czuj jak u siebie!
Pozdrawiam.
Witam Ciebie i Kyle'a w avatarze serdecznie. Ja mam Cartmana, razem stanowią parę najlepszych kumpli!
I nie słuchaj tych pomyleńców (jeju, mówię to dziś już trzeci raz!). Klimat Weryfikatorium wcale nie opiera się na złożonym reżimie krwi, bólu i agonii. Jesteśmy wbrew pozorom miłymi ludźmi, o ile regularnie łykamy odpowiednie tabletki.

Tak więc rozgość się i czuj jak u siebie!
Pozdrawiam.
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"